Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις έχει έναν τραυματισμό στο αριστερό του πόδι που χαρακτηρίζεται από σπάνιος έως και ασυνήθιστος.
Οι Σέλτικς δήλωσαν την συμμετοχή του Λετονού ως αμφίβολη και περιπλέκει κάπως τα πράγματα για την συμμετοχή του στο Game 3 των τελικών του NBA απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς.
H δήλωση του Πορζίνγκις
«Είναι ένας τυχαίος τραυματισμός. Ένιωσα κάτι και τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Είναι κάτι που θα βλέπουμε μέρα με την μέρα, οπότε θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε από την πλευρά του ο Πορζίνγκις, ο οποίος επέστρεψε στην δράση έπειτα από ένα μήνα λόγω τραυματισμού στο άλλο πόδι.
Υπενθυμίζεται ότι οι Σέλτικς προηγούνται με 2-0 στην σειρά. Στα πρώτα δύο παιχνίδια ο Πορζίνγκις είχε 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2.5 κοψίματα μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής, αλλάζοντας τα δεδομένα για την ομάδα του με την ικανότητά του να σουτάρει από την περιφέρεια και να προστατεύει το καλάθι.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά