Ώρα Game 4 στο ΣΕΦ: Στέψη ή παράταση στην αγωνία
Ώρα Game 4 για τους τελικούς της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στις 21.15 το βράδυ της Τετάρτης (12/6).
Η ώρα για το Game 4 στην Basket League έφτασε και το ζητούμενο είναι αν θα έχουμε ερυθρόλευκη στέψη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ή πράσινη ολική επαναφορά στην υπόθεση τίτλος.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο ΣΕΦ στις 21:15 (ΕΡΤ3) στον τέταρτο τελικό των playoffs της Basket League με το σκορ να είναι 2-1 υπέρ των ερυθρόλευκων και έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το τρίτο τους συνεχόμενο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα τους.
Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τους γηπεδούχους να έχουν ήδη ανακοινώσει sold out από χθες.
Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν θα έχει όπως είναι εδώ και μέρες γνωστό τον Μουστάφα Φαλ που είναι τραυματίας στο πόδι, αλλά και τους Ράιτ, Σίκμα και Μπραζντέικις, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχουν μείνει εκτός της λίστας των ξένων για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Εργκίν Αταμάν από την άλλη δεν αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό και καλείται να επιλέξει την στρατηγική του, ανάμεσα σε δύο παίκτες, τον Βιλντόζα ή τον Μπαλτσερόφσκι, ανάλογα με το τι θα επιλέξει ως στρατηγική για το παιχνίδι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών:
Game 1: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 84-89
Game 2: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 92-86
Game 3: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 83-76
Game 4: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (12/06, 21:15)
Game 5: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (14/06, 21:15, εάν χρειαστεί)
- Conference League, νταμπλ, Super Cup και 100 ματς με τον Ολυμπιακό – Ο Μεντιλίμπαρ γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ (vids)
- Η Καβάλα έχει το δικό της άλσος
- «Πυρά» Φάμελλου: Οξύτατη η ανεπάρκεια Μητσοτάκη στο αγροτικό
- Ιράν: Ξεπέρασαν τις 2.400 οι νεκροί πολίτες – Κινδυνεύει με εκτέλεση ο διαδηλωτής Ερφάν Σολτανί
- Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη – Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
- Σαράντος Καργάκος: Τ’ Αρχαία μάς πέφτουνε βάρος


