Η ώρα για το Game 4 στην Basket League έφτασε και το ζητούμενο είναι αν θα έχουμε ερυθρόλευκη στέψη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ή πράσινη ολική επαναφορά στην υπόθεση τίτλος.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο ΣΕΦ στις 21:15 (ΕΡΤ3) στον τέταρτο τελικό των playoffs της Basket League με το σκορ να είναι 2-1 υπέρ των ερυθρόλευκων και έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το τρίτο τους συνεχόμενο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα τους.
Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τους γηπεδούχους να έχουν ήδη ανακοινώσει sold out από χθες.
Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν θα έχει όπως είναι εδώ και μέρες γνωστό τον Μουστάφα Φαλ που είναι τραυματίας στο πόδι, αλλά και τους Ράιτ, Σίκμα και Μπραζντέικις, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχουν μείνει εκτός της λίστας των ξένων για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Εργκίν Αταμάν από την άλλη δεν αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό και καλείται να επιλέξει την στρατηγική του, ανάμεσα σε δύο παίκτες, τον Βιλντόζα ή τον Μπαλτσερόφσκι, ανάλογα με το τι θα επιλέξει ως στρατηγική για το παιχνίδι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών:
Game 1: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 84-89 Game 2: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 92-86 Game 3: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 83-76 Game 4: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (12/06, 21:15) Game 5: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (14/06, 21:15, εάν χρειαστεί)
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από το τζάμπολ του κλασικού ντέρμπι του Βελιγραδίου. Οπαδοί ήρθαν στα χέρια με την Αστυνομία, παιδιά έκλαιγαν και αρκετοί αποχώρησαν από την «Belgrade Arena».
Το τροχαίο που προκάλεσε και οδήγησε στη σύλληψή του φαίνεται πως ταρακούνησε για τα καλά τον Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει προσωρινά το γκολφ για να καταπολεμήσει τον εθισμό στο αλκοόλ και τα χάπια.