Δύσκολες στιγμές περνάει ο οργανισμός του Παναθηναϊκού και η οικογένεια του Πάρη Δερμάνη, καθώς ο, επί 17 συναπτά έτη, φροντιστής των «πράσινων», έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (8/6).
Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης τελέστηκε σήμερα Τρίτη (11/6) η κηδεία του Πάρη Δερμάνη στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρουσία σύσσωμου του Παναθηναϊκού, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, του Εργκίν Αταμάν και όλου του staff των «πράσινων».
Παρόντες ήταν και θρύλοι της ομάδας, που συνεργάστηκαν με τον εκλιπόντα, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Αντώνης Φώτσης, ο Δήμος Ντικούδης και ο Κώστας Τσαρτσαρής, ενώ στεφάνι ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος λόγω των υποχρεώσεών του με τη Φενέρμπαχτσε στους τελικούς του πρωταθλήματος της Τουρκίας ήταν αδύνατο να έρθει στην Αθήνα.
Στην κηδεία παρευρέθηκαν επίσης ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Γιάννης Καλαμπόκης, ενώ στεφάνια έστειλαν η οικογένεια Γιαννακόπουλου και, μεταξύ άλλων, οι ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Περιστέρι, Κολοσσός Ρόδου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.