Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν έξω από τα δικαστήρια του Πύργου Ηλείας κατά την μεταγωγή του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης.
Με την οργή να ξεχειλίζει συγγενείς του κοριτσιού και φίλοι της οικογένειας, κρατώντας φωτογραφίες της μικρής Βασιλικής, συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια, όπου υπήρχαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.
Όταν είδαν το περιπολικό που μετέφερε τον 37χρονο, στον Εισαγγελέα, ώστε να απολογηθεί, οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν την πόρτα και προσπάθησαν να τον βγάλουν από αυτό.
Ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι επιχείρησε να βιάσει την 11χρονη προτού τη σκοτώσει
Οργισμένοι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας της 11χρονης
Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ πολιτών και αστυνομικών, με τους δεύτερους εν τέλει να τους απωθούν, όπως μεταδίδει το patrisnews.
Οι αστυνομικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να απομακρύνουν από τα δικαστήρια το περιπολικό χωρίς τελικά να αποβιβαστεί από την κύρια είσοδο ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών για τη δολοφονία της 11χρονης
Παραλίγο να λιντσάρουν τον δράστη
Ενταση έξω από τα δικαστήρια Πύργου
Ο Εισαγγελέας που θα χειριστεί την αποτρόπαια υπόθεση αναμένεται να μελετήσει το υλικό της δικογραφίας και να ασκήσει σε βάρος του 37χρονου, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα βιασμού του ανήλικου κοριτσιού.
Μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του, ο κατηγορούμενος θα παραπεμφθεί στην Ανακρίτρια Ηλείας προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις που θα του αποδοθούν.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων