Ρώμη 2024: Στον τελικό των 200μ. η Εμμανουηλίδου με νέο ατομικό ρεκόρ (vid)
Ιστορία έγραψε η Πολυνίκη Εμμανουηλιδου καθώς έγινε η πρώτη ελληνίδα που μπαίνει σε τελικό 200 μ. σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου!
Άλλη μία μεγάλη διάκριση για τον ελληνικό στίβο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου στη Ρώμη.
Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου με μία εξαιρετική κούρσα στην πρώτη ημιτελική σειρά των 200μ. γυναικών, τερμάτισε μεν στην τέταρτη θέση της σειράς της με 22.84 (0,5), αλλά κατάφερε να προκριθεί στον τελικό ως 8η, μέσα απ’ τους δύο καλύτερους χρόνους πίσω απ’ τις πρώτες δυάδες.
Η 20χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια μάλιστα, σημείωσε και νέο ατομικό ρεκόρ, καθώς «κατέβασε» κατά ένα εκατοστό του δευτερολέπτου την προηγούμενη καλύτερη επίδοσή της.
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
- Τι έκανε ο Πουλακίδας κόντρα στους Γκρίζλις στο Summer League (vid)
- Συναγερμός στην Αργεντινή με Μέσι πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία!
- Χαμός από 100.000 Νορβηγούς στο Όσλο: Υποδοχή ηρώων στην Εθνική μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442