Τραυματίστηκε ο Μενιέ – Αμφίβολος για το Euro ο αμυντικός του Βελγίου
Ο Τόμας Μενιέ τραυματίστηκε στην φιλική αναμέτρηση του Βελγίου με το Λουξεμβούργο και η συμμετοχή του στο Euro 2024 κρίνεται ως αμφίβολη.
Ο Βέλγος αμυντικός Τόμας Μενιέ, ο οποίος τραυματίστηκε εχθές (8/6) το βράδυ στο νικηφόρο (3-0) φιλικό με το Λουξεμβούργο, δεν θα ακολουθήσει την αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής Βελγίου για τη Γερμανία την Τετάρτη (12/6).
Άπαντες βρίσκονται στην αναμονή νέων λεπτομερών εξετάσεων, προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας και πρόσθεσε ότι η συμμετοχή του μπακ της Τραμπζονσπόρ στο Euro 2024, κρίνεται ως αμφίβολη.
Ο Μενιέ αποχώρησε από το στάδιο «Roi Baudouin» με μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό μηρό. Υπενθυμίζεται ότι το Βέλγιο θα αγωνιστεί στον 5ο όμιλο του Euro και θα αντιμετωπίσει σε πρώτη φάση τη Σλοβακία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία.
- Ο Κόσμος Είναι Ένας: Όταν ο Κωνσταντίνος Βήτα «συνάντησε» τον Γιάννη Ρίτσο
- Χανιά: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα με παιδιά και γονείς έξω από δημοτικό σχολείο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ακίνητα: Τα ακριβότερα σπίτια στην Αττική: Πού ζητούν πάνω από 3.500 ευρώ/τ.μ.
- Προπόνηση: Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για να αποφύγεις τους τραυματισμούς
- Ιαπωνία: Διαλύθηκε επίσημα η κάτω Βουλή – Προς πρόωρες εκλογές η χώρα



