Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Βούισιτς: «Ο Παναθηναϊκός μετά το 0-1 άσκησε πίεση σε διαιτητές, οπαδούς και Euroleague» (pic)

Βούισιτς: «Ο Παναθηναϊκός μετά το 0-1 άσκησε πίεση σε διαιτητές, οπαδούς και Euroleague» (pic)

Σημαντική τοποθέτηση του Νίκολα Βούισιτς για την «πίεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός στους διαιτητές μετά το 0-1 της Μακάμπι στη σειρά των play offs της Euroleague»

Κριτική στη Euroleague άσκησε ο Νίκολα Βούισιτς για τον τρόπο διαχείρισης των πιέσεων που άσκησε ο Παναθηναϊκός σε διαιτητές, οπαδούς και στη διοργανώτρια αρχή, μετά το 0-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί των «πράσινων» στα play offs της διοργάνωσης.

Το στέλεχος των Ισραηλινών τόνισε ότι στη συνέχεια η Euroleague μπερδεύτηκε και όρισε τους ίδιους διαιτητές σε 4 συνεχόμενα ματς της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, βάζοντας «φωτιά» σε όλη τη διοργάνωση και έριξε… βόμβες για το ευρωπαϊκό του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, ο Βούισιτς αναφέρεται στους Ντιφαλά και Μπελόσεβιτς κατά βάση που ορίστηκαν και στα 4 τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού στον δρόμο για την κατάκτηση. Οι δύο ρέφερι σφύριξαν τα δύο τελευταία ματς με τη Μακάμπι, το Game 4 και το Game 5 δηλαδη, ενώ ήταν αυτοί που ορίστηκαν τόσο στον ημιτελικό με τη Φενέρ όσο και στον μεγάλο τελικό με τη Ρεάλ. Και ο Βούισιτς στάθηκε στις δηλώσεις του ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Βούισιτς:

«Πήγαμε και τους κερδίσαμε εκεί (σ.σ ΟΑΚΑ), και μετά άρχισαν αν ασκούν πίεση παντού, στους διαιτητές, στους οπαδούς, στην Ευρωλίγκα. Στην συνέχεια η Ευρωλίγκα… μπερδεύτηκε και όρισε τους ίδιους διαιτητές σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024