Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Το Προολυμπιακό (2-7/7) του ΣΕΦ πλησιάζει και η Εθνική μας ομάδα θα παίξει με στόχο το εισιτήριο για το Παρίσι. Όσοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια, έχουν άλλη μια ευκαιρία την προσεχή Δευτέρα (10/6), με την ΕΟΚ να ανακοινώνει πως νέα πακέτα σε προνομιακές τιμές θα τεθούν προς το κοινό.
«Όσοι σπεύσουν θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και πάλι σε πολύ δελεαστικές τιμές», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΕΟΚ.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Ο καιρός πλησιάζει, ο φίλαθλος κόσμος αδημονεί και τη Δευτέρα 10/6 έρχεται άλλο ένα 24ωρο ευκαιρίας για να εξασφαλιστούν εισιτήρια σε προνομιακές τιμές, τις ίδιες που υπήρξαν και στα προηγούμενα διαθέσιμα “πακέτα”, για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7/7) μέσα από το οποίο η Εθνική Ανδρών θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Στις 11.30 π.μ. της Δευτέρας και για 24 ώρες, θα… ξανανοίξουν οι κερκίδες του ΣΕΦ και όσοι σπεύσουν θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και πάλι σε πολύ δελεαστικές τιμές, δεδομένης της παρουσίας σε αυτούς τους αγώνες όχι μόνο της Εθνικής Ελλάδας αλλά και πλήθους αστέρων του Παγκόσμιου μπάσκετ που θα αγωνιστούν για τη μία και μοναδική θέση πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Τα εισιτήρια για τις court και vip θέσεις θα είναι διαθέσιμα σε επόμενη φάση για την οποία θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.
Αποκλειστική πάροχος εισιτηρίων του Προολυμπιακού Τουρνουά της FIBA είναι η ticketmaster».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!