Για το 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ολυμπιακός, για την ισοφάριση η ΑΕΚ
ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται σήμερα (6/6, 19:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον 2ο τελικό της Handball Premier
Με στόχο το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24, αγωνίζεται, σήμερα απόγευμα Πέμπτης (6/6, 19:30), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.
Στις 19:30, οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, για τον δεύτερο τελικό της Handball Premier.
Μετά τη νίκη (25-23) στον πρώτο τελικό στην Ηλιούπολη, οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται εκτός έδρας, όπου θέλουν να «πάρουν» και το δεύτερο ματς κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» και να κάνουν το 2-0 στη σειρά και συνάμα, το δεύτερο βήμα για το πρωτάθλημα.
«Είναι πολύ σημαντικό, που καταφέραμε και κάναμε το 1-0. Σίγουρα, περιμένουμε μια δύσκολη έδρα, τελικοί είναι, αλλά εμείς θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε τη νίκη.
Για να το καταφέρουμε αυτό, θα πρέπει να ασχοληθούμε μόνο με το παιχνίδι μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού», τόνισε ο Σάββας Σάββα του Ολυμπιακού.
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442