Ο Μπέλινγκχαμ βγήκε… ζάντα στην φιέστα της Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League (vid)
Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ ήπιε… λίγο παραπάνω στην φιέστα της Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του Champions League, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Άγγλου μέσου στο επίσημο κανάλι της βασίλισσας
Ονειρικά εξελίχθηκε η rookie χρονιά του Τζουντ Μπέλινγκχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον 21χρονο άσο να πανηγυρίζει την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος και του Champions League με τον ίδιο να είναι εκ των πρωταγωνιστών της Βασίλισσας.
Ο Άγγλος διεθνής ευχαριστήθηκε με την… ψυχή του τις επιτυχίες των μερένχες την φετινή σεζόν κάτι που φάνηκε και στους πανηγυρισμούς. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παρέλασης με το πούλμαν από την πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ έως τις Θιβέλες, ο Μπέλινγκχαμ εμφανίστηκε στην κάμερα για να κάνει δηλώσεις, όμως, είχε πιει αρκετές μπύρες και δεν μπορούσε να το… κρύψει.
Ο Μπέλινγκχαμ, όντας μεθυσμένος προσπάθησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της Ρεάλ για τη στήριξή τους όλη τη χρονιά, ενώ στο τέλος αγκάλιασε και τον δημοσιογράφο του ισπανικού Μέσου.
Δείτε το βίντεο:
🍻Jude Bellingham is gone! 😭🇪🇸 pic.twitter.com/iYyf4661g4
— EuroFoot (@eurofootcom) June 2, 2024
- Φρίκη στη Βρετανία: Διαμέλισε την σύντροφό της και την έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών
- Ιταλία και Γερμανία υπέγραψαν πρωτόκολλο για κοινό σχέδιο δράσης των δυο χωρών σε ασφάλεια και άμυνα
- Σκορπιός για πάντα: Πέθανε o αρχιτέκτονας τoυ ρυθμού των Scorpions, Φράνσις Μπούχολτς
- Παπασταύρου: Αναβαθμίζεται ο ενεργειακός ρόλος της Ελλάδας
- «Η Λόρα μιλούσε συνέχεια για μια φίλη της, την Άννα» – Πρόσωπο μυστήριο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Ελέγχεται αν είναι πραγματικό
- Λανουά: Ο δεκάλογος που επιβεβαιώνει την κατάρρευση της διαιτησίας


