Κρήτη: Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα η μητέρα του Νικόλα που πνίγηκε στην Άρβη
Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο του μικρού παιδιού
Ένα απίστευτο δράμα ζουν οι γονείς του μικρού Νικόλα που πνίγηκε κάνοντας μπάνιο μόνος του στην παραλία της Άρβης στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η μητέρα του παιδιού αρχικά συνελήφθη όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις με την κατηγορία της «ανθρωποκτονία εξ΄ αμελείας από παράλειψη». Ωστόσο με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.
Έφυγε από το σπίτι
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το παιδί έφυγε μόνο του από το σπίτι και πήγε στην παραλία που είναι σε κοντινή απόσταση αλλά παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα και πνίγηκε.
Οι γονείς του πριν λίγο καιρό είχαν αποκτήσει ένα ακόμα παιδάκι και η μητέρα του το φρόντιζε.
Μιλώντας στο Mega o Γιάννης Καρπαθάκης, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Άρβης είπε για τη μητέρα του που το έψαχνε: «Είχε μπει σε ένα γειτονικό σπίτι και έψαχνε το παιδί. Φαινόταν αναστατωμένη. Τη ρώτησαν ‘το βρήκες το παιδί;’. Λέει ‘όχι, δεν το βρήκα ακόμα, έχω φάει τον κόσμο και δεν το έχω βρει».
Για το τραγικό δυστύχημα το Λιμενικό εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:
«Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Καλών Λιμένων ότι ένα 6χρονο αγόρι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από το λιμάνι Άρβης Δήμου Βιάννου Ηρακλείου. Το αγόρι, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από τον Λιμενικό Σταθμό Καλών Λιμένων, συνελήφθη η μητέρα του ανήλικου για παράβαση του άρθρου 302 του Π.Κ. (Ανθρωποκτονία εξ΄ αμελείας από παράλειψη), ενώ αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».
- Κόντρα Χατζηβασιλείου με Νταβούτογλου για το Κυπριακό: «Έχουμε εισβολή από το 1974»
- EuroCup: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη στη νέα διοργάνωση
- Ποιες είναι οι περιοχές με τα ακριβότερα και τα φθηνότερα ακίνητα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
- Ποιοι νέοι κλάδοι εντάχθηκαν στην ψηφιακή κάρτα εργασίας
- Μοντέρο: «Μια ωραία διαδρομή προς τον Πειραιά» (pic)
- Η «κατάρα του Τραμπ»: Από το Μουντιάλ στο NFL – Eίναι όντως ο πρόεδρος των ΗΠΑ επικίνδυνα γκαντέμης;
- Παν. Δουδωνής: Εμμονικός με τις υποκλοπές ο Κ. Μητσοτάκης – Αυτοεξευτελισμός των παρακολουθούμενων προσώπων
- Γρηγόρης Δημητριάδης: Επίδειξη θράσους αφού εξασφάλισε τη (συγ)κάλυψη της κυβέρνησης για τις υποκλοπές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442