Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βάσω Λασκαράκη καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Η Βάσω Λασκαράκη καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Τους λόγους για τους οποίους εμφανίζεται συχνότερα και σε μικρότερες ηλικίες ο καρκίνος, διερευνά η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας Vita» το Σαββατοκύριακο, 1 και 2 Ιουνίου.

Το Σάββατο 1η Ιουνίου, στις 08:50 στο MEGΑ, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» συζητάμε για την υγιεινή διατροφή, που αποτελεί «διαβατήριο» για μία πιο ποιοτική και με λιγότερες ασθένειες ζωή.

Τι από όσα κάνουμε όμως ανταποκρίνεται στο πραγματικό νόημα της υγιεινής διατροφής; Ειδικοί εξηγούν γιατί εφαρμόζουμε ό,τι μας συμφέρει και καταρρίπτουν λάθος πεποιθήσεις σχετικά με αυτήν.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, η οποία περιγράφει τους λόγους που την οδήγησαν στην επιλογή ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

Ακόμη, μιλάμε για τα τελευταία δεδομένα που αφορούν στον παιδικό αιματολογικό καρκίνο, όπως διατυπώθηκαν σε πρόσφατο διεθνές συνέδριο και μαθαίνουμε πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την πιτυρίδα.

Πώς θα προλάβουμε το λεγόμενο «αυτί του κολυμβητή»

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» εξετάζουμε γιατί τα τελευταία χρόνια ακούμε όλο και συχνότερα για περιπτώσεις καρκίνου σε νεότερους ανθρώπους. Είναι θέμα γονιδίων ή μήπως ο τρόπος και το περιβάλλον όπου ζούμε έχουν συμβάλλει στην αύξηση των περιστατικών;

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η πρωταθλήτρια δρόμων αντοχής Μαρία Πολύζου, η οποία μιλά για τον καρκίνο μαστού που εμφάνισε και τον ρόλο που έπαιξαν τα γονίδια και ο τρόπος ζωής της, τόσο στην εκδήλωση της νόσου όσο και στην αντιμετώπισή της.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για όσα προσφέρουν τα αντιηλιακά στην επιδερμίδα, πέραν της προστασίας από τον ήλιο και παρακολουθούμε σε βίντεο πώς θα προλάβουμε το λεγόμενο «αυτί του κολυμβητή», τη μόλυνση δηλαδή του αυτιού από το νερό της θάλασσας ή της πισίνας.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 IOYNIOY ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Οι εντυπωσιακές ενέργειες των «μικρών» και τα… χορευτικά του Τσικίνιο στην Ολλανδία (vid)

Δείτε φάσεις και γκολ από τη χθεσινή (25/7) προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024