Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Τα ζητήματα που απασχολούν τον δήμο Αμαρουσίου έθεσε στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Zητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και την ανάπτυξη της πόλης, έθεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση, κατά τη συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου μετά το καλωσόρισμα στον κ. Υπουργό και τους συνεργάτες του έθεσε τα ζητήματα για το Μαρούσι την τρέχουσα περίοδο που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Τι συζητήθηκε

Ειδικότερα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα ακόλουθα ζητήματα της πόλης:

  1. Στο ζήτημα του χώρου της Κεραμικής
  2. Στην εκκρεμότητα που υπάρχει στην πρόταση σύμπραξης του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την ανέγερση Γυμνασίου και Λυκείου.
  3. Στην πρόταση Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ), προκειμένου να ενταχθεί στην ΟΧΕ του Βόρειου Τομέα, γεγονός που είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τις τοπικές κοινωνίες και ολόκληρο το Βόρειο Τομέα, όπως επισήμανε.
  4. Στο ζήτημα της ολοκλήρωσης της δημοπράτησης του ρέματος Σαπφούς, το οποίο αποτελεί ένα τεράστιο έργο και από το οποίο εξαρτώνται μία σειρά από αντιπλημμυρικά έργα για τη θωράκιση της πόλης.
  5. Στο θέμα του Οίκου Τυφλών, ώστε, είτε να περιέλθει στο Υπουργείο Οικονομικών, είτε στο Δήμο Αμαρουσίου και να αξιοποιηθεί για αντίστοιχο κοινωνικό σκοπό.

 

Οι κ.κ. Αμπατζόγλου και Παπαθανάσης συμφώνησαν να υπάρξει ένα νέο ραντεβού για μία περισσότερο διεξοδική συζήτηση επί των θεμάτων αυτών μετά τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024