
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πάνοπλος στον τελικό του Europa Conference League (pic)
Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός στον τελικό του Europa Conference League με την Φιορεντίνα.
Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον αυριανό τελικό του Europa Conference League με την Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια (29/5, 22:00).
Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τρίτης προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός του Europa Conference League και μετά το τέλος του προγράμματος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα.
Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται 23 παίκτες, με τον έμπειρο τεχνικό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.
Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ:
? #OLYFIO: ?⚪️ Squad list#Olympiacos #UECLfinal pic.twitter.com/cfrTKvmTH8
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) May 28, 2024
- Η Βολιβία ξαναρχίζει τη συνεργασία με την αμερικανική DEA ενάντια στη διακίνηση ναρκωτικών
- Το Ιράν απορρίπτει τις «παράλογες» αξιώσεις των ΗΠΑ – Αρνείται ότι διεξάγει διαπραγματεύσεις
- Εκτοξεύτηκε το Artemis II – H NASA επιστρέφει στη Σελήνη έπειτα από μισό αιώνα
- Μπουρούντι: 13 νεκροί από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών – Επί 6 ώρες εκσφενδονίζονταν βλήματα
- Θεσσαλονίκη: Απορρίφθηκε το αίτημα δημοψηφίσματος για τη ΔΕΘ από το Δημοτικό Συμβούλιο
- Βενεζουέλα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήρε τις κυρώσεις σε βάρος της Ροδρίγκες



