Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στ. Καννής: «Η έμφυλη βία όπως και το bullying έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις».

Στ. Καννής: «Η έμφυλη βία όπως και το bullying έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις».

«Μιλάμε για παιδιά, για μειονότητες, για ανθρώπους που δεν μπορούν να αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο όπως αντιμετωπίζει μία τέτοια κατάσταση ένας ισχυρός» δήλωσε ο Δήμαρχος Πύργου.

Εκπαίδευση για την Έμφυλη Βία και τις καταχρηστικές/παραβιαστικές συμπεριφορές», ήταν το αντικείμενο της διημερίδας που διοργανώνει η ΓΓ Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Μαΐου 2024.

«Μιλάμε για παιδιά, για μειονότητες, για ανθρώπους που δεν μπορούν να αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο όπως αντιμετωπίζει μία τέτοια κατάσταση ένας ισχυρός. Η έμφυλη βία έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις , όπως και το bullying μεταξύ των παιδιών, καταστάσεις που έχουν ξεφύγει», επεσήμανε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πύργου κ Στάθης Καννής.

Ζητήματα κοινωνικής πολιτικής

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής Και Οικογένειας Μαρία – Αλεξάνδρα Κεφάλα καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Ευάλωτων Πολιτών και Θεσμικής Προστασίας Ηρακλής Μοσκώφ.

Aκολούθησε συνάντηση του Δημάρχου Πύργου, κ. Στάθη Καννή, με την κα. Κεφάλα και τον κ. Μοσκώφ παρουσία της βουλευτού Ηλείας κας. Διονυσίας Αυγερινοπούλου στο γραφείο του Δημάρχου, όπου συζητήθηκαν θέματα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, στήριξης των ευάλωτων οικογενειών και υποστήριξης των κοινωνικών δομών, μέσα από δράσεις και προγράμματα, σε συνεργασία με το Υπουργείο.

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024