Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Διαδίκτυο: Τα 5 πιο διάσημα δαχτυλίδια αρραβώνων που έχουν «γκρεμίσει» το διαδίκτυο - Ποιες τα φορούν

Διαδίκτυο: Τα 5 πιο διάσημα δαχτυλίδια αρραβώνων που έχουν «γκρεμίσει» το διαδίκτυο – Ποιες τα φορούν

Σύμφωνα με μελέτη του διάσημου κοσμηματοπωλείου Ramsden’s Jewellery

Περισσότερα από έξι χρόνια μετά την πρόταση γάμου του πρίγκιπα Χάρι, το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ εξακολουθεί να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το σπινθηροβόλο διαμάντι τριών λίθων της Δούκισσας του Σάσεξ είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων διασημοτήτων με τις περισσότερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο στον κόσμο, σύμφωνα με μια νέα μελέτη του κοσμηματοπωλείου Ramsden’s Jewellery από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πεντάδα των δαχτυλιδιών

Τα ευρήματα είναι αποτέλεσμα αναζήτησης των τελευταίων 12 μηνών. Ένας συγκεντρωτικός μέσος όρος αποκάλυψε ότι το δαχτυλίδι της Μέγκαν οδήγησε σε περίπου 51.283 αναζητήσεις τον μήνα.

Δεύτερο στη λίστα ήταν το εμβληματικό δαχτυλίδι με ζαφείρι και διαμάντια της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το οποίο φοράει σήμερα η κουνιάδα της Μέγκαν, Κέιτ Μίντλετον, ενώ ακολούθησαν οι Μέγκαν Φοξ, Μίλι Μπόμπι Μπράουν και Χέιλι Μπίμπερ στην πρώτη πεντάδα.

Το δαχτυλίδι της Μέγκαν

Το TIME αναφέρει πως το δαχτυλίδι της Μέγκαν Μαρκλ που είναι φτιαγμένο από τρεις πολύτιμες πέτρες, κοστίζει περίπου 200.000 δολάρια.

Ο 39χρονος δούκας του Sussex σχεδίασε το δαχτυλίδι αρραβώνων με την Cleave and Company. Είναι τα κοσμηματοπωλεία της αείμνηστης γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ. Επίσης, το δαχτυλίδι διαθέτει μια κεντρική πέτρα από την Μποτσουάνα, πλαισιωμένο από δύο μικρότερα διαμάντια. Μάλιστα, τα τελευταία προέρχονται από την προσωπική συλλογή της μητέρας του, Diana.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αρραβώνα τους. «Ήθελα να ενσωματώσω τα κοσμήματα της αείμνηστης μητέρας μου στο δαχτυλίδι. Eπομένως, ήθελα να βεβαιωθώ ότι θα είναι μαζί μας σε αυτό το τρελό ταξίδι» είχε πει στο BBC τον Νοέμβριο του 2017.

«Είναι όμορφο, και το σχεδίασε ο ίδιος. Είναι απίστευτο», τον είχε επαινέσει η Meghan Markle.

Το δαχτυλίδι της Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον φορά πολύ συχνά το δαχτυλίδι των αρραβώνων της

Δεύτερο στη λίστα ήταν το εμβληματικό διαμαντένιο δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Diana. Το δαχτυλίδι αυτό φοράει σήμερα η Kate Middleton και μετρά 22.100 μέσες μηνιαίες αναζητήσεις παγκοσμίως.

Το περιβοήτο δαχτυλίδι των αρραβώνων της με ένα μπλε ζαφείρι 18 καρατίων ήταν από τα πλέον γνωστά κομμάτια στην συλλογή κοσμημάτων της. Βρισκόταν για δεκαετίες στην βασιλική συλλογή και ο βασιλιάς Κάρολος το χάρισε στην Νταϊάνα το 1981.

Το δαχτυλίδι της Μέγκαν Φοξ

Πρόκειται για το δαχτυλίδι με το οποίο η Μέγκαν Φοξ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της Machine Gun Kelly.

Σε ανάρτηση του τότε στο Instagram, ο Machine Gun Kelly μοιράστηκε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων, γράφοντας μεταξύ άλλων: «… ξέρω ότι η παράδοση είναι ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster ώστε να είναι δύο: το σμαράγδι (η πέτρα της γέννησής της) και το διαμάντι (η πέτρα της γέννησής μου) που ενώνονται ως δύο μισά της ίδιας ψυχής και σχηματίζουν μια απροσδιόριστη καρδιά που συμβολίζει την αγάπη μας».

Το δαχτυλίδι της Μίλι Μπόμπι Μπράουν

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, η όμορφη ηθοποιός του «Stranger Things» και ο γιος του ροκ σταρ, Τζον Μπον Τζόβι, Τζέικ Μπον Τζόβι παντρεύτηκαν κρυφά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός, όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στο talk show του Τζίμι Φάλον, είχε πει: «Βασικά, ο Τζέικ και εγώ δεθήκαμε μέσα από τις καταδύσεις. Αγαπάμε τις καταδύσεις, πήραμε μαζί τα διπλώματα».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πρέπει να σηκωθείς στις 8:00 το πρωί, θα πάμε για κατάδυση» και πρόσθεσε: «Εγώ είπα, “8 π.μ., κατάδυση;” Και μου λέει “θα πάμε στο ίδιο σημείο που πηγαίνουμε συνήθως”. Του λέω “είναι βαρετό, ας πάμε κάπου αλλού. Μου λέει, ”οχι, πρέπει να πάμε σε αυτό το σημείο”. Πήγαμε και μου έδωσε ένα κοχύλι. Όπως το γυρίζω βλέπω ένα δαχτυλίδι. Τον κοίταξα και είπα “ναι”».

Το δαχτυλίδι της Χέιλι Μπίμπερ

Το τεράστιο μονόπετρο της Χέιλι Μπίμπερ

Η Χέιλι Μπίμπερ ανέβασε πρόσφατα κάποιες φωτογραφίες στο instagram της. Μια από τις φωτογραφίες παρουσίαζε το ροζ λουλουδάτο μανικιούρ της καθώς έπινε κάτι που φαινόταν σαν ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι.

Το τεράστιο οβάλ διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της μέλλουσας μαμάς, που της χάρισε ο Τζάστιν Μπίμπερ τον Ιούλιο του 2018, μόλις δύο μήνες πριν το ζευγάρι παντρευτεί, ήταν ορατό στο πλάνο.

inSports

Στην σωστή πλευρά της ιστορίας Εμπαπέ και Τουράμ – Το πολιτικό μήνυμα των δύο σταρ της Γαλλίας

Ο σούπερ σταρ της Γαλλίας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα κατά της ακροδεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών στην Γαλλία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024