Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Σλούκας: Όταν αλλάζει φανέλα, φτάνει στην κορυφή της Ευρώπης!

Κώστας Σλούκας: Όταν αλλάζει φανέλα, φτάνει στην κορυφή της Ευρώπης!

Ο Κώστας Σλούκας επιβεβαιώνει πως όταν πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε μεταγραφή ή όταν αυτό προκύπτει στην αθλητική ζωή του, τότε πηγαίνει ένα σκαλί παραπάνω και φτάνει στο ψηλότερο.

Αν δει κάποιος τα …σημάδια ή όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν, ασφαλώς θα συμφωνήσει στο εξής: μόνο έκπληξη δεν είναι το γεγονός πως ο Κώστας Σλούκας έφτασε ξανά στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Πολύ απλά διότι η διαδρομή του διεθνούς γκαρντ επιβεβαιώνει πως όταν πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε μεταγραφή ή όταν αυτό προκύπτει στην αθλητική ζωή του, τότε πηγαίνει ένα σκαλί παραπάνω και φτάνει στο ψηλότερο. Απλά γιατί αποκτά εξτρά κίνητρο.

Και ιδού τι έχουμε έως τώρα:

Το 2010 ο Σλούκας ήταν παίκτης του Ολυμπιακού αλλά δόθηκε δανεικός στον Αρη. Και όταν επέστρεψε, με περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του, έγινε κομμάτι του ερυθρόλευκου rotation. Αμέσως κατέκτησε την Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη (2012) και έναν χρόνο μετά πανηγύρισε το ίδιο τρόπαιο στο Λονδίνο (2013) απέναντι στη Ρεάλ, για να αποδειχθεί και τώρα πως στο τετ-α-τετ με τη Βασίλισσα δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Η συνέχεια; Το 2015 μετακομίζει στη Φενερμπαχτσέ. Με τη …μία ο Σλούκας το ’16 στον τελικό της Ευρωλίγκας, ήττα όμως από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να έρθει το κύπελλο την άνοιξη του ’17 και κόντρα στον Ολυμπιακό. Ηταν η τρίτη εκτόξευση στα ουράνια για τον παίκτη που και τότε ένιωσε δικαιωμένος για την επιλογή του να αλλάξει στρατόπεδο.

Νέα αλλαγή το ’20 και επιστροφή στο ΣΕΦ. Το ’22 έφτασε στο final-4 και έναν χρόνο αργότερα, με τη φανέλα του Ολυμπιακού έπαιξε σε (χαμένο) τελικό με τη Ρεάλ.

Το περασμένο καλοκαίρι, ως γνωστόν, ο Σλούκας έκανε ένα μεγάλο βήμα αλλάζοντας στρατόπεδο. Και την πρώτη του σεζόν με το Τριφύλλι, γιόρτασε ως αρχηγός των Πράσινων την Ευρωλίγκα! Τέταρτο κύπελλο με τρεις διαφορετικές ομάδες, κάτι μοναδικό στο μπάσκετ.

Αλήθεια, πιστεύει ακόμη κάποιος πως όταν ο ηλικίας 34 ετών γκαρντ τολμά μια μετακίνηση που θα συζητηθεί ανά την Ευρώπη, δεν θα προκύψει κάτι εντυπωσιακό;

inSports

Η Μπαρτσελόνα αφήνει τον Χεζόνια και πάει για άλλον φόργουορντ (pic)

Μετά το… μπλέξιμο στην υπόθεση Χεζόνια, η Μπαρτσελόνα έχει εστιάσει αλλού για την ενίσχυσή της στα φόργουορντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024