Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η ένωση διαιτητών Γαλλίας στηρίζει τη Φραπάρ

Η ένωση διαιτητών Γαλλίας στηρίζει τη Φραπάρ

Η ένωση διαιτητών Γαλλίας στήριξε τη Στεφανί Φραπάρ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ θέση πήρε και η ένωση των ελίτ διαιτητών ποδοσφαίρου.

Η ένωση των Γάλλων διαιτητών εξέφρασε τη στήριξή της στη Στεφανί Φραπάρ, η οποία δέχθηκε επίθεση και φυγαδεύτηκε από την αστυνομία το Σάββατο (25/5), μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο.

Διεθνώς ρεζίλι το ελληνικό ποδόσφαιρο για μια ακόμα φορά, μετά τα όσα συνέβησαν στον Βόλο.

«Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν για άλλη μια φορά την πιο πλήρη ασέβεια και την πιο παράλογη αμέλεια όσον αφορά το λειτούργημα του διαιτητή και η μεροληψία των παραγόντων σε αυτό το ματς, υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει», ανέφερε η ένωση των ελίτ διαιτητών ποδοσφαίρου (SAFE) στο Twitter.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Διαιτητών Γαλλίας:

«Στην Ελλάδα, ο ορισμός ξένων διαιτητών έχει γίνει επαναλαμβανόμενη πρακτική, σε ένα πλαίσιο που υπονομεύεται από τη βία και τη διαφθορά. Αυτή τη σεζόν, η βία που συγκλόνισε τον κόσμο του αθλητισμού στην Ελλάδα οδήγησε τις αρχές να διατάξουν κλειστές πόρτες για αγώνες Πρωταθλήματος μεταξύ Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου.

Οι Γάλλοι διαιτητές ορίστηκαν μετά από αίτημα της ελληνικής ομοσπονδίας για απόλυτη ουδετερότητα, για έναν αγώνα που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Ελήφθησαν 4 σημαντικές αποφάσεις και ελήφθησαν καλά (όλες ελέγχονται και επικυρώθηκαν από το VAR): 3 αποβολές και το γκολ στο τέλος του πρόσθετου χρόνου. Τι μπορούμε να την κατηγορήσουμε ότι έκανε τη δουλειά του σε ένα θυελλώδες πλαίσιο, με αμεροληψία».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η UEFA είναι ενήμερη για όσα συνέβησαν στον Βόλο και βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Γαλλίδα διαιτητή.

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024