Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Οι ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προσπαθούν να διαχειριστούν τις συνέπειες και τα τραύματα που έφερε στη ζωή του καθενός η δολοφονία του Χαράλαμπου.
Ο Ορέστης έχει βρει στο Ωδείο ένα μέρος όπου καταφέρνει να ξεπερνάει το τραύμα που του άφησε αυτό που έζησε στο νησί.
Η άφιξη του παιδιού, του δίνει νέο ρόλο στη ζωή, που όμως παλεύει να διαχειριστεί ενώ η Αλεξάνδρα βιώνει επιλόχεια κατάθλιψη και βασανίζεται από τις φοβίες της. Το μωρό αυτό αλλάζει τις δυναμικές στη σχέση τους και φανερώνει όλες τις αδυναμίες που μπορεί να έχει αυτή.
Ο έρωτας του Ορέστη για την Κλέλια δεν έχει σβήσει, όμως είναι αδύνατον και για τους δυο να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Η συνάντηση τους θα ξεκαθαρίσει την ανάγκη και των δύο να προχωρήσουν. Όλοι οι ήρωες, ο καθένας με τον τρόπο του, βιώνουν αυτήν τη μετατραυματική εμπειρία και όλοι προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να την ξεπεράσουν. Χωρίς επιτυχία. Ο φόβος ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί το πτώμα του Χαράλαμπου καθορίζει κάθε τους κίνηση.
Πρωταγωνιστούν:
Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. MEGA 2023-2024
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!