
Πάτρα: Νεκρός ο ηλικιωμένος που έπεσε από τον έκτο όροφο στον πέμπτο
Από ότι φαίνεται ο 89χρονος άνδρας είχε κλειδωθεί έξω από το διαμέρισμα του
Υπέκυψε στα τραύματα του, ο ηλικιωμένος που έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κερυνείας στην Πάτρα. Όλα άρχισαν όταν ένας 89χρονος κλειδώθηκε έξω από το διαμέρισμα του και προσπάθησε να πηδήξει από όροφο σε όροφο για να μπει στο σπίτι του.
Στην προσπάθεια του αυτή, ο άνδρας έπεσε από τον 6ο όροφο στον 5ο. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσουν. Οι πυροσβέστες πλησίασαν τον άνδρα και με φορείο τον κατέβασαν στο ισόγειο της πολυκατοικίας.
Τέλος, εφόσον τον κατέβασαν τον πήρε το ασθενοφόρο, όμως ο 89χρονος δεν άντεξε με αποτέλεσμα να εκπνεύσει κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο της περιοχής. Έρευνες για τις συνθήκες της πτώσης διεξάγει η Αστυνομία.
- Το Ισραήλ από ψηλά μετά τις ιρανικές επιθέσεις: Drone καταγράφουν ζημιές μετά τα χτυπήματα
- Η Ιρανή ποιήτρια Πάρνια Αμπάσι και η οικογένειά της σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
- Στον «πάγο» ο Γκιόκερες – Το εναλλακτικό πλάνο της Άρσεναλ με Γουότκινς και Σέσκο
- ΝΔ: Εκλογή Σκρέκα τη Δευτέρα στη θέση του γραμματέα με το βλέμμα στο συνέδριο και εκλογές 2027
- Πορτοκάλια: Ο φυσικός χυμός πιο… αφύσικος από ποτέ – Ενισχυτές γεύσης vs πορτοκάλια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις