Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Γαβαλάς για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ελπίζω να μην είναι σαν το δικό μου θέμα»

Λάκης Γαβαλάς για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ελπίζω να μην είναι σαν το δικό μου θέμα»

Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην αντιδικία του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του Βάσω.

Δίνοντας το παρών σε εκδήλωση για το Make A Wish, ο Λάκης Γαβαλάς έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά αλλά και τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του Βάσω.

«Να έρθει η Βίκυ Καγιά στον ΣΚΑΙ, να κάνει τι; Σαν catering; Σαν τι να έρθει; Πόσες φορές ακουγόταν το όνομά μου από ‘δω κι από ‘κει; Μακάρι κάπου να πάει η κοπέλα. Εγώ είχα πει στη Βίκυ ότι πρέπει να πάει σπίτι να ξεκουραστεί. Τώρα ξεκουράστηκε, οπότε μπορεί να έρθει ανανεωμένη», ανέφερε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη, επισημαίνοντας πως είναι πολύ στεναχωρημένος.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί κι εγώ είχα κάτι παρεμφερές, αλλά πιστεύω να μην είναι σαν το δικό μου. Ο Γιώργος θα ανακάμψει και θα είναι πολύ πιο σπουδαίος».

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται σε αντιδικία με την αδερφή του Βάσω με αντικείμενο την προστασία της περιουσίας του και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Νιώθει προδομένος και πληγωμένος

Κύκλοι του τραγουδιστή αναφέρουν πως ο τραγουδιστής νιώθει προδομένος και πληγωμένος, καθώς και πως δεν έχει πρόθεση να κάνει μηνύσεις και αγωγές στην οικογένειά του, αρκεί να υπάρξει σύμπνοια.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης αισθάνεται πληγωμένος και προδομένος. Είναι ένας άνθρωπος που πάντα ήταν κοντά στην οικογένειά του, αντιλαμβανόταν τις ανάγκες της και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να αφήσει τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα».

«Δεν έχει πρόθεση να κάνει κακό σε κανένα μέλος της οικογένειάς του και να αναζητήσει ποινικές ευθύνες, αρκεί να υπάρξει σύμπνοια. Το μόνο που επιθυμεί είναι να ξαναγίνει διαχειριστής της περιουσίας που μόχθησε τόσα χρόνια για να αποκτήσει με τη δουλειά του».

inSports

Νέος προπονητής της Εθνικής ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024