Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Έκλαιγα από την ώρα που βγήκε η μικρή»

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Έκλαιγα από την ώρα που βγήκε η μικρή»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για τον ερχομό της κόρης του και αποκάλυψε τις πρώτες σκέψεις και τα πρώτα του συναισθήματα μετά τη γέννησή της.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή «Μαμά-δες», μιλώντας για τον ερχομό της κόρης του και τη Δανάη Μιχαλάκη.

«Η Δανάη είναι μαμά σαν έτοιμη από καιρό. Το θέλαμε πολύ και οι δυο, εντυπωσιάστηκα από το πώς το ένστικτό της είναι σε όλα σωστό. Έχω πάρει ένα μάθημα ότι πολλές φορές μην κινείσαι μόνο με τη λογική αλλά και από το ένστικτό σου. Ένα από τα στοιχεία που ερωτεύτηκα στη Δανάη ήταν η καλοσύνη που έχει και η φυσική ηρεμία. Εγώ είμαι πιο αγχώδης, μελοδραματικός, drama queen» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Ένιωθα έτοιμος και ήμουν έτοιμος και νιώθω ότι κάθε καινούργιο step με αναζωογονεί. Με εξιτάρει όλο και πιο πολύ. Μας κάνει ό,τι θέλει. Τώρα είναι νωρίς για να αντισταθούμε, λειτουργεί μόνο το συναίσθημα ότι ‘αχ να σε φάω’. Δεν υπάρχουν όρια. Με το που την είδα κατάλαβα ότι ήταν ο έρωτας της ζωής μου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Κρατούσα χέρι και έκλαιγα»

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για τον τοκετό της Δανάης Μιχαλάκη, αποκαλύπτοντας πως ήταν μέσα. «Γεννήσαμε φυσιολογικά, κρατούσα χέρι και έκλαιγα. Έκλαιγα από την ώρα που βγήκε η μικρή και άκουσα το πρώτο κλάμα. Όταν κράτησα την κόρη μου στην αγκαλιά μου όταν γεννήθηκε, συνειδητοποίησα ότι το αφτί της ήταν ίδιο με το δικό μου […] Όταν γεννήθηκε η κόρη μου και μου την έφερε η μαία και ήταν ένας μπόγος και τη βλέπω από ψηλά και λέω ‘αυτό είναι το αυτί μου’, είναι καρμπόν όμως, το πρώτο που είπα ήταν ‘έχει τα αυτιά μου’. Συνειδητοποίησα ότι είναι ένα κομμάτι και από εμένα» επισήμανε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

inSports

«Θα κάνει πρόταση σε Μπράουν ο Παναθηναϊκός»

Εξελίξεις από το Ισραήλ για Λορέντζο Μπράουν και Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024