Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μεντιλίμπαρ και ο… Ίβκοβιτς

Ο Μεντιλίμπαρ και ο… Ίβκοβιτς

Η απόφαση του Μεντιλίμπαρ να δώσει ρεπό σήμερα στους παίκτες του έχει ξεκάθαρο στόχο και αφορά την ψυχολογία των ερυθρόλευκων

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν την ευκαιρία σήμερα να ξεκουραστούν, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε ρεπό στους «ερυθρόλευκους» για να ξεκουραστούν και να περάσουν χρόνο με τις οικογένειες τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Και το σκεπτικό του Ισπανού προπονητή είναι ξεκάθαρο και αν μη τι άλλο ανάλογο με αυτό που είχε ένας άλλος προπονητής των πειραιωτών, αλλά στο μπάσκετ.

Ο λόγος φυσικά για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και την τακτική που ακολούθησε πριν από 27 χρόνια στην Ρώμη.

Ο Μεντιλίμπαρ λοιπόν θέλησε να δώσει ρεπό στους παίκτες του, ξέροντας πολύ καλά πόσο θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές στην ψυχολογία τους, μια μέρα κοντά στις οικογένειες τους.

Οι προπονήσεις άλλωστε που έχουν γίνει είναι κάτι παραπάνω από εντατικές και ο «Μέντι» αποφάσισε να επιβραβεύσει τους παίκτες του για την προσπάθεια που έχουν κάνει.

Μια κίνηση του Ισπανού τεχνικού που έφερε χαμόγελα στους «ερυθρόλευκους», δείγμα κι αυτό του εξαιρετικού κλίματος που επικρατεί στο Ρέντη, λίγες μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό κόντρα στους «βιόλα».

Θυμίζουμε ότι στο μακρινό 1997, ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ επικρατώντας στον τελικό της διοργάνωσης της Μπαρτσελόνα με 73-58.

Οι «ερυθρόλευκοι», πήραν την ευρωπαϊκή κούπα έχοντας τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο και ο Σέρβος προπονητής αποθεώθηκε για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του λιμανιού.

Μια κίνηση μάλιστα που είχε κάνει ο «Ντούντα» την παραμονή του μεγάλου τελικού είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, αλλά αποδείχθηκε καταλυτική για την επιτυχία του Ολυμπιακού.

Ο Ίβκοβιτς πήρε τους παίκτες του και πήγε μια βόλτα στην παραλία, με προφανή στόχο να περιορίσει την πίεση για την κατάκτηση του τίτλου και όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν τονίσει τότε, πως η συγκεκριμένη κίνηση του Σέρβου προπονητή, βοήθησε πολύ την ψυχολογία τους.

Για να επιστρέψουμε όμως στο σήμερα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυρίζουν βεβαίως την Δευτέρα το πρωί στο προπονητικό τους κέντρο στο Ρέντη και ο Μεντιλίμπαρ θα μιλήσει στους «ερυθρόλευκους» για το μεγάλο ματς απέναντι στην Φιορεντίνα.

Την Τρίτη η προπόνηση του Ολυμπιακού θα γίνει στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός και ο Μεντιλίμπαρ θα βάλει τις τελευταίες… πινελιές στο πλάνο του, για την μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Φλωρεντίας.

inSports

«Θα κάνει πρόταση σε Μπράουν ο Παναθηναϊκός»

Εξελίξεις από το Ισραήλ για Λορέντζο Μπράουν και Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024