Ο συγκεκριμένος κληρικός, όπως αποκαλύπτει ο cretalive.gr όταν εξελέγη στη θέση του νέου Επισκόπου στην περιοχή είχε εξαιρετικές συστάσεις και θεωρούταν λαμπρός και καταρτισμένος. Ωστόσο, στην πορεία υπήρξαν φωνές που τον κατέκριναν.
Τι έγινε
Ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης την περίοδο του κορονοϊού είχε πρωτοστατήσει στα αντιεμβολιαστικά κηρύγματα, ενώ έδωσε μάχη για να μην παρευρίσκονται πιστοί με μάσκες στις εκκλησίες, όταν αυτό ήταν υποχρεωτικό με νόμο του κράτους για να περιοριστεί η διασπορά.
Πρωτοστάτησε στα αντιεμβολιαστικά κηρύγματα και μετέφερε λειτουργία
Στη συνέχεια προκάλεσε και πάλι την αντίδραση της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου Λασιθίου, όταν απαγόρευσε τη λειτουργία στο μικρό εκκλησάκι της περιοχής απ’ όπου πήρε το όνομά της η πρωτεύουσα του Λασιθίου και μεταφέροντάς την στο νεόδμητο ναό του Αγίου Αντώνιου.
Τι ερευνούν οι Αρχές – Τι έδειξε η ιατροδικαστική
Γγια το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, βάσει και της ιατροδικαστικής, ο φάκελος της υπόθεσης ταξινομείται ως αυτοχειρία.
Η αδερφή της Νικολέτας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, κατήγγειλε ότι στο σχολείο δεχόταν λεκτικό bullying. Οι αναφορές αυτές αφορούν στην συμπεριφορά ενός καθηγητή και κάποιων συμμαθητών του κοριτσιού.
Το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου θα διεξάγει έρευνα σε σχέση με τα όσα έχουν καταγγελθεί και σε συνεννόηση με την αρμόδια εισαγγελέα θα δοθούν κατευθύνσεις, ώστε να ληφθούν καταθέσεις και να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα.
Αρνείται την αυτοκτονία η οικογένεια
Την ίδια ώρα, η οικογένεια της άτυχης Νικολέτας αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκάλεσε κάποιος τρίτος τον θάνατό της και στη συνέχεια να μετέφερε το άψυχο σώμα της στο σημείο κάτω από τη γέφυρα για να φανεί σαν αυτοκτονία.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59