Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα επηρεάσει ο Δίας στους Διδύμους τα 12 ζώδια

Πώς θα επηρεάσει ο Δίας στους Διδύμους τα 12 ζώδια

Από αυτή τη θέση θα ευνοηθούν κυρίως τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Από σήμερα ο Δίας θα μετακινηθεί στο αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και μέχρι τις 09/06/2025 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση θα μας δοθεί η ευκαιρία να επεκταθούμε πνευματικά, να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας με τους άλλους και να κάνουμε ωφέλιμες επαφές και γνωριμίες.

Κριός

Ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων είναι μια θέση που σας ταιριάζει αρκετά, αφού θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς. Το επόμενο έτος θα είναι πιο ανάλαφρο για εσάς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας και να βάλετε στη ζωή σας καινούριους, ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Ταύρος

Ο Δίας στους Διδύμους θα ευνοήσει μεγάλες και σημαντικές αγοραπωλησίες που μπορεί να θέλετε να κάνετε και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Είναι λοιπόν η ιδανική ευκαιρία για να κάνετε αίτηση για ένα δάνειο.

Δίδυμοι

Κάποιοι από εσάς θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα λήξετε μια σχέση εάν με κάποιο τρόπο σας περιορίζει και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας.

Καρκίνος

Σε συναισθηματικό επίπεδο είναι μια καλή ευκαιρία για να κλείσετε κύκλους με πιο ομαλό τρόπο και να απαλλαγείτε από καταστάσεις, σχέσεις και ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας βαραίνουν και σας κρατάνε πίσω. Να θυμάστε ότι οι παρασκηνιακές κινήσεις και οι επαφές ευνοούνται. Η τύχη με έναν ανεξήγητο τρόπο θα είναι με το μέρος σας.

Λέων

Ο Δίας σε αυτή τη θέση θα ευνοήσει την ομαδική εργασία και θα σας βοηθήσει να συνεργαστείτε ομαλά με τους άλλους ή να μπείτε μέσα σε καινούριες ομάδες, συλλόγους και παρέες στις οποίες θα λάμψετε και θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε δημοφιλείς.

Παρθένος

Ο δρόμος προς τον στόχο σας τώρα θα είναι πολύ πιο ομαλός και θα καταφέρετε να φτάσετε εκεί που θέλετε χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήστε σκληρά, αφού θα είστε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Αξιοποιήστε λοιπόν στο έπακρο το επόμενο έτος και μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Ζυγός

Θα νιώσετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο. Ο Δίας στους Διδύμους θα ευνοήσει ζητήματα σπουδών και επαφές με το εξωτερικό.

Σκορπιός

Ο Δίας στο ζώδιο του Διδύμων θα ενεργοποιήσει έναν πιο ιδιωτικό και ψυχολογικό τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις βαθιά συναισθηματικές σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σας ταλαιπωρούν. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να βγάλετε από τη ζωή σας οτιδήποτε είναι πλέον τοξικό για εσάς.

Τοξότης

Σε προσωπικό επίπεδο αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν, το κλίμα θα είναι πιο ανάλαφρο και θα προτιμήσετε να εστιάσετε σε όλα εκείνα που σας ενώνουν με τους άλλους και όχι σε όσα σας χωρίζουν.

Αιγόκερως

Στα πολύ θετικά αυτής της διέλευσης, ο Δίας στους Διδύμους ευνοεί τη σχέση μας με τα ζώα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποκτήσετε ένα καινούριο κατοικίδιο που θα σας δώσει χαρά.

Υδροχόος

Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα καταφέρετε χωρίς πολλή προσπάθεια να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας, να περάσετε όμορφες στιγμές και να νιώσετε ξανά όπως στα πρώτα ραντεβού σας.

Ιχθείς

Μπορεί ο Δίας σε αυτή τη θέση να μην σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς, όμως θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ασφαλείς συναισθηματικά και να δείτε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σας και μπορείτε να τους εμπιστευτείτε και να ανοιχτείτε. Είναι επίσης πιθανό να δείτε συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα που είχατε να συναντήσετε χρόνια

inSports

Περιζήτητος ο Πινέδα – Ομάδες στο Μεξικό ψάχνουν τρόπο να τον επαναπατρίσουν

Νέα μεξικάνικα δημοσιεύματα εμπλέκουν το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα στα ρεπορτάζ της Μοντερέι και της Αμέρικα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024