Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μυθική συνάντηση στο Βουκουρέστι: Οι θρύλοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου διαφημίζουν τον Ολυμπιακό

Μυθική συνάντηση στο Βουκουρέστι: Οι θρύλοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου διαφημίζουν τον Ολυμπιακό

Μυθική συνάντηση θρύλων του Ολυμπιακού στο Βουκουρέστι, με Ζιοβάνι, Καρεμπέ και Σαβιόλα να έχουν να πουν πολλά στο περιθώριο του φιλικού προς τιμήν του Ντάνιελ Προντάν

Μια ματιά στους τοίχους των αποδυτηρίων του «Καραϊσκάκη» είναι αρκετή για να δει κάποιος μαζεμένα σε μια τοιχογραφία, τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που έχουν φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Παίκτες με τεράστιο ποδοσφαιρικό ανάστημα, αστέρια που τίμησαν την ομάδα του λιμανιού με την παρουσία τους κι έγραψαν «χρυσές» σελίδες δόξας.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Ζιοβάνι, ο Καρεμπέ, ο Σαβιόλα και πολλοί ακόμα έχουν κοσμήσει τα ελληνικά γήπεδα φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στο Βουκουρέστι έγινε μια τεράστια ποδοσφαιρική σύναξη και μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δίνουν το παρών στο φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Ρουμάνου Ντάνιελ Προντάν, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από οκτώ χρόνια σε ηλικία 44 ετών.

Σε κεντρικό λοιπόν ξενοδοχείο της ρουμανικής πρωτεύουσας διαμένουν μεγάλα αστέρια και οι συναντήσεις είχαν και έντονο χρώμα Ολυμπιακού.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι στο Βουκουρέστι για να αγωνιστεί στο φιλικό προς τιμήν του Προντάν όπως επίσης και ο τεράστιος Ζιοβάνι αλλά και ο Χαβιέρ Σαβιόλα.

Οι τρεις τους συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι αποστολές των ομάδων και σίγουρα θα είχαν να πουν πολλά και για την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού, με την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Στο χαρακτηριστικό βίντεο, ο Κριστιάν Καρεμπέ αγκαλιάζεται με τον Ζιοβάνι και τον Σαβιόλα και οι τρεις τους θα συζήτησαν πολύ για την εντυπωσιακή πορεία των «ερυθρόλευκων» στο Conference League.

Ο Καρεμπέ, ο οποίος είναι στρατηγικός σύμβουλος της ομάδας του λιμανιού θα είχε πολλλές λεπτομέρειες να πει στον Βραζιλιάνο «μάγο» και τον Αργεντίνο σούπερ σταρ, για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Ολυμπιακού στο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι.

inSports

Ώρα τίτλου: Ολυμπιακός και ΑΕΚ μάχονται για το πρωτάθλημα

Στις 19:30 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στον πέμπτο τελικό, που θα κρίνει τον τίτλο στη φετινή Handball Premier.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024