Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Maria Avgitidis: Αυτή η Ελληνίδα στη Νέα Υόρκη κάνει τα καλύτερα προξενιά – Τι είναι το «Agape Match»

Maria Avgitidis: Αυτή η Ελληνίδα στη Νέα Υόρκη κάνει τα καλύτερα προξενιά – Τι είναι το «Agape Match»

Χάρη στην ίδια και το brand της, πάνω από 2.500 άνθρωποι έχουν αρραβωνιαστεί από το 2021!

Υπάρχει ένα story στο περιοδικό Bustle, το οποίο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών τελευταία. Αυτό το story αφορά μια Ελληνίδα, η οποία έχει ζήσει στη Νέα Υόρκη και ασχολείται επαγγελματικά με «τα προξενιά».

Και όταν λέμε επαγγελματικά, εννοούμε πως έχει δημιουργήσει το δικό της brand, όπου μπορείς να απευθυνθείς, και εκείνη όχι μόνο θα βρει το ιδανικό ταίρι για σένα, αλλά θα σου βρει και τις ιδανικές δραστηριότητες που θα κάνετε προκειμένου να γνωριστείτε καλύτερα, να έρθετε πιο κοντά και ενδεχομένως να είστε μαζί.

Θα μπορούσε κανείς να πει πως ένα τέτοιο brand θα ήταν περιττό σε μια εποχή όπου υπάρχουν τα dating apps, και καθένας μπορεί να βγει ένα ραντεβού και να γνωρίσει κάποιο πιθανό ταίρι, μέσα από ένα πάτημα. Η εμπειρία όμως που μπορεί να σου χαρίσει η matchmaker Maria Avgitidis, είναι κάτι πιο ξεχωριστό από αυτό.

Η ίδια είναι αυτή τη στιγμή μία από τις πιο γνωστές «προξενήτρες» της Νέας Υόρκης, και όχι δεν χρησιμοποιεί καμία εφαρμογή γνωριμίας. Αντιθέτως έχει ένα μεγάλο πελατολόγιο, μέσα από το οποίο κάνει τα ιδανικά ταιριάσματα. Τα περισσότερα από αυτά έχουν πετύχει, δείχνοντας πως η Avgitidis αγαπά πολύ αυτό που κάνει και μάλιστα το κάνει καλά.

Μέσα από το brand της όμως, δεν βρίσκει μόνο το ιδανικό ταίρι για σένα. Αλλά μπορείς να βρεις καθοδήγηση, συμβουλές για υγιείς σχέσεις, αυτοβελτίωση και κανόνες που μπορούν να σε βοηθήσουν να είσαι πιο αποτελεσματικός στη σχέση σου ή το ραντεβού σου.

Είναι πολλά τα στοιχεία που συνθέτουν μια γεμάτη και ευτυχισμένη σχέση. Η Maria Avgitidis όμως φαίνεται να έχει βρει αυτά τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν μια ρομαντική σχέση να ευδοκιμήσει και χάρη στην ίδια και το brand της, πάνω από 2.500 άνθρωποι έχουν αρραβωνιαστεί από το 2021, μέσα από τις συμβουλές της ίδιας και της ομάδας της.

Η εμπειρία της μετρά πάνω από 15 χρόνια στο συγκεκριμένο κομμάτι και ο τρόπος της είναι πολύ διαφορετικός, από τους συνηθισμένους των dating coaches, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Bustle.

H λίστα πλέον των ατόμων που της απευθύνονται περιλαμβάνει και διάσημους αθλητές ή celebrities. «Έχουμε και πολύ δύσκολους πελάτες. Που θα ζητήσουν ένα πολύ συγκεκριμένο ταίρι. Από ηλικία μέχρι τρόπο ζωής, μέχρι πόσο μπορεί να ταξιδεύει. Και εμένα αυτή ακριβώς είναι η δουλειά μου, να βρω αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον κάθε πελάτη μου και αυτόν που θα ανταποκριθεί καλύτερα στις ζητούμενες ανάγκες. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια σχέση με ευχαρίστηση και μακροπρόθεσμη προοπτική», δηλώνει η ίδια.

«Μπορώ να βρω 30 γυναίκες για έναν άντρα, ενώ για μια γυναίκα θα μπορώ να βρω μόλις 3», δηλώνει η ίδια αναφερόμενη στο γεγονός πως για το ανδρικό κοινό είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις μια σύντροφο που να του ταιριάζει καλύτερα. «Ενώ για τις γυναίκες, οι απαιτήσεις είναι περισσότερες, πιο δύσκολα επιτεύξιμες», συμπληρώνει η Maria Avgitidis.

Πηγή: GRACE

inSports

Ελ Κααμπί: «Στον Ολυμπιακό εισέπραξα αγάπη και σεβασμό και έγινα μέρος ενός θρυλικού επιτεύγματος»

Ο Μαροκινός «killer» του Ολυμπιακού μίλησε σε media στην χώρα του για την ιστορική χρονιά στους Πειραιώτες με την κατάκτηση του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024