Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τεστ προσωπικότητας: Αυτό το τεστ αποκαλύπτει πόσο ανυπόμονοι είστε, ανάλογα με το τι βλέπετε πρώτα

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό το τεστ αποκαλύπτει πόσο ανυπόμονοι είστε, ανάλογα με το τι βλέπετε πρώτα

Το πρώτο πράγμα στο οποίο εστιάζει το βλέμμα σας αποκαλύπτει τα πραγματικά στοιχεία του χαρακτήρα σας

Ένα νέο τεστ προσωπικότητας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, έρχεται να αποκαλύψει πώς τα πάτε με την υπομονή. Αν είστε δηλαδή ανυπόμονοι ή αν έχετε υπομονή που μπορεί να σκάσει μέχρι και… γάιδαρο.

Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά και διαβάστε την ερμηνεία του.

Τι βλέπετε λοιπόν; Το λιοντάρι, τη μαϊμού ή το δέντρο;

Το λιοντάρι

Αν είδατε πρώτα το λιοντάρι, είστε από τους ανθρώπους που κάνουν υπομονή… μέχρι να ξεσπάσετε. Δεν είναι η υπομονή σας αυτό που πραγματικά αποτελεί πρόβλημα για εσάς, αλλά η ιδιοσυγκρασία σας. Δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς – θέλετε να είστε ευγενικοί και χαμογελαστοί, αλλά μερικές φορές ξεσπάτε.

Αντί να αφήσετε το εσωτερικό σας λιοντάρι να βρυχηθεί, δοκιμάστε να μετρήσετε μέχρι το 10 ή να απομακρυνθείτε από την απογοητευτική κατάσταση μέχρι να ηρεμήσετε.

Η μαϊμού

Αν είδατε πρώτα τη μαϊμού, είστε από τους ανθρώπους που συχνά περιγράφονται ως άτομα με «υπομονή αγίου». Δεν είναι ότι είστε πραγματικά τόσο καλός, αλλά έχετε την τάση να βλέπετε την αστεία πλευρά της ζωής.

Θα προτιμούσατε να περνάτε τον χρόνο σας χαλαρά και ξέγνοιαστα – σαν τις μαϊμούδες- , χωρίς να μπλέκεστε σε καβγάδες και να χάνετε την ψυχραιμία σας. Όλα αυτά είναι ωραία και καλά, αλλά δεν πειράζει να εκφράζετε την απογοήτευσή σας καμιά φορά.

Το δέντρο

Αν είδατε πρώτα το δέντρο, είστε από τους ανθρώπους που κάνετε υπομονή μέχρι να σας φτάσουν στα όριά σας. Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, είστε σε θέση να συγκρατείτε την ανυπομονησία σας, αλλά δεν παύετε να είστε άνθρωπος. Όταν πιέζεστε υπερβολικά, θα το εκφράσετε και θα κάνετε γνωστά τα συναισθήματά σας.

Ειλικρινά, αυτός είναι ο πιο υγιής τρόπος να είσαι. Ξέρετε πότε να ακολουθείτε τη ροή και πότε να διεκδικείτε τον εαυτό σας.

inSports

Φοβερός Εμμανουήλ Καραλής και 5,82 μ. στο Fly Athens

Ακόμη ένας σπουδαίος αγώνας από τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024