Κασσελάκης σε Μητσοτάκη για το ελαιόλαδο: Δεν πρόσεχε εκείνη την ώρα, θα έδενε τα κορδόνια του
«Μπορεί να είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά για λαδέμπορας δεν κάνει», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Στέφανο Κασσελάκη - Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
Απάντηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που είπε πως «δεν θα έκανε για λαδέμπορας» και τη συζήτηση περί των τιμών του ελαιολάδου έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, πως «πείτε στον αρχηγό σας την επόμενη φορά που θα κάνει σποτάκι να συγκρίνει τουλάχιστον παρεμφερή προϊόντα. Όχι βιολογικό λάδι με κανονικό και σε διαφορετικές συσκευασίες. Μπορεί να είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά για λαδέμπορας δεν κάνει».
«Δεν πρόσεχε εκείνη την ώρα. Θα έδενε τα κορδόνια του…»
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε πως «ο πρωθυπουργός είπε από το βήμα της Βουλής ότι συγκρίνω τιμές βιολογικού ελαιόλαδου με μη βιολογικό».
«Βιολογικό λάδι 750ml στη Γερμανία των τριπλάσιων μισθών: 10,69€. Βιολογικό λάδι 750ml στην Ελλάδα: 15,17€ Είναι ακριβώς τα προϊόντα που παρέθεσα στο βίντεό μου. Δεν πρόσεχε εκείνη την ώρα. Θα έδενε τα κορδόνια του…», υπογράμμισε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Δείτε το βίντεο:
Ο Πρωθυπουργός είπε από το βήμα της Βουλής ότι συγκρίνω τιμές βιολογικού ελαιόλαδου με μη βιολογικό.
Βιολογικό λάδι 750ml στη Γερμανία των τριπλάσιων μισθών: 10,69€.
Βιολογικό λάδι 750ml στην Ελλάδα: 15,17€
Είναι ακριβώς τα προϊόντα που παρέθεσα στο βίντεό μου.
Δεν πρόσεχε… pic.twitter.com/QsqBb1NFD4— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) May 24, 2024
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σπίτι στην Άνω Τούμπα – Σώθηκε ένας ηλικιωμένος
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος οδηγούσε κλεμμένη μηχανή με 170χλμ/ώρα
- Κυψέλη: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις ρωγμές σε σπίτια – «Δεν ξέρουμε αν υπάρχει στατική επάρκεια ή όχι»
- Έκθεση – καμπανάκι για το ελαιόλαδο: Απώλειες και αβεβαιότητα
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς
- «Η Νταϊάνα θα ήταν συντετριμμένη»: Αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι – «Τέσσερα χρόνια ξένοι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442