Διάρρηξη με την μέθοδο της εισβολής με αυτοκίνητο πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/5) σε εταιρεία courier στα Πατήσια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα έγιναν στις 5:00 τα ξημερώματα στην οδό Κουρτίδου όταν άγνωστοι έπεσαν με ΙΧ αυτοκίνητο στην είσοδο εταιρείας ταχυμεταφορών, την γκρέμισαν, άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν με άγνωστο χρηματικό ποσό.
Μετά τη διάρρηξη οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στο σημείο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).