Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεσσήνη: Έκλεψαν αυτοκίνητο για να κάνουν ένοπλη ληστεία σε περίπτερο

Μεσσήνη: Έκλεψαν αυτοκίνητο για να κάνουν ένοπλη ληστεία σε περίπτερο

Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την Αστυνομία

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) για τον εντοπισμό των δραστών της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Μεσσήνη.

Ο ένας από τους ληστές απείλησε με κυνηγετικό όπλο την υπάλληλο, αφαίρεσε 500 ευρώ και εξαφανίστηκε με τους συνεργούς του

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Τετάρτης τρεις μασκοφόροι λήστεψαν με την απειλή όπλου την υπάλληλο περιπτέρου στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, περίπου στις 3 το πρωί ένα λευκό αυτοκίνητο πλησίασε την περιοχή όπου βρίσκεται το περίπτερο και από αυτό κατέβηκαν τρεις άνδρες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες τύπου full face.

Ο ένας από αυτούς κρατούσε κυνηγετικό όπλο και απείλησε την 40χρονη αδελφή του ιδιοκτήτη του περιπτέρου, η οποία βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε βάρδια, μιας και το περίπτερο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση

Στη συνέχεια, οι ληστές άρπαξαν 500 ευρώ από το ταμείο, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας η οποία ανέλαβε την υπόθεση, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί λίγη ώρα πριν από σημείο κοντά στον τόπο της ληστείας.

Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις, αλλά μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε εντοπισθεί κάποιο επιπλέον στοιχείο αλλά ούτε το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024