Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Nο Finish Line Athens: Όταν ο αθλητισμός στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη! (pics)

Nο Finish Line Athens: Όταν ο αθλητισμός στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη! (pics)

Η κορυφαία αθλητική δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που γίνεται στην Ελλάδα προσέφερε μοναδικές συγκινήσεις στους χιλιάδες συμμετέχοντες...

Ηχηρότατο μήνυμα αγάπης για το παιδί, τη συμπερίληψη και την κοινωνική προσφορά έστειλαν 9.898 δρομείς και περιπατητές, που από τις 15 έως τις 19 Μαΐου συμμετείχαν στο 8ο No Finish Line Athens στο ΟΑΚΑ και στις 100 ώρες που διήρκησε ο αγώνας κατέγραψαν περισσότερα από 100.000 χιλιόμετρα προσφοράς στο «Μαζί για το Παιδί».

Η κορυφαία αθλητική δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που γίνεται στην Ελλάδα αποκλειστικά για το «Μαζί για το Παιδί» και τελεί υπό την αιγίδα του διεθνή οργανισμού No Finish Line International και του Πρίγκηπα Αλβέρτου του Μονακό, προσέφερε μοναδικές συγκινήσεις στους χιλιάδες συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα προσφοράς σε οικογένειες με παιδιά με πρόβλημα υγείας ή αναπηρίας.

Στο No Finish Line Athens οι συμμετέχοντες τρέχουν ή περπατούν μέσα στο χρονικό όριο των 100 ωρών και τα χιλιόμετρα που καλύπτουν, μετατρέπονται σε χρήματα για το «Μαζί για το Παιδί». Η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε 100.000 χλμ. με αποτέλεσμα να υπάρχει αύξηση κατά 50% της δωρεάς στο «Μαζί για το Παιδί» σε σχέση με τα 29.543 ευρώ του 2023.

Η αυλαία του 100ωρου υπερμαραθωνίου αγώνα άθλησης και προσφοράς, έπεσε με τους επικεφαλείς της διοργάνωσης Σοφία Κέδε και Γιάννη Νικολάου, να ευχαριστούν τους συμμετέχοντες για την υπέροχη στήριξη τους στα παιδιά.

Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές στήριξαν το No Finish Line

Το 8ο No Finish Line Athens είχε πολλές σημαντικές παρουσίες ανθρώπων του αθλητισμού, της μουσικής, του θεάματος που συμμετείχαν εθελοντικά και στήριξαν την διοργάνωση και το «Μαζί για το Παιδί».

Ξεχώρισαν οι πρεσβευτές και πρέσβειρες του No Finish Line Athens και των μεγάλων χορηγών του, διακεκριμένοι Ολυμπιονίκες, παραολυμπιονίκες και πρωταθλητές Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Τσαπατάκης, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Κατερίνα Θάνου, Κώστας Φιλιππίδης, Βύρων Κοκκαλάνης, Σπύρος Ανδριόπουλος, Αναστασία Μαρινάκου, καθώς και τα μέλη των εθνικών ομάδων μπάσκετ νέων, γυναικών και rising stars Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Ελεάνα Χριστινάκη, Αλέξανδρος Αλεξάκης, Δημήτρης Παγώνης, Τάσος Ροζακέας και της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών Τζίνα Λαμπρούση, Μαριαλένα Αρτακιανού.

Μοναδική όμως ήταν και η συνεισφορά και στήριξη διακεκριμένων ανθρώπων του θεάματος (μουσικής, θεάτρου, τηλεόρασης) όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Χρήστος Δάντης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με τους One, η Μπέσσυ Αργυράκη με τη Σοφία Αρβανίτη, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Λιβάνης, ο Άκης Δείξιμος, η Δάφνη Λόρενς, η Klavdia με τους Playmen, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, οι Lava και Ropex, ο τηλεπαρουσιαστής Νίκος Συρίγος και οι σεφ Γωγώ Δελογιάννη, Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Oι νικητές του 2024

Νικητής του αγωνιστικού υπερμαραθωνίου 100 ωρών στο 8ο No Finish Line Athens ήταν ο Στέφανος Πατεράκης που έκανε και ρεκόρ αγώνα με 501,4 χλμ. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Νίκος Πορφυρόπουλος με 456,2 χλμ. προσφοράς, που ανέβηκε στην απονομή κρατώντας μια σημαία για τους Έλληνες του Πόντου, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Συμεών Τσικρίκης με 434 χλμ.

Η Λιντίτα Χόκια ήταν η νικήτρια στις γυναίκες με συγκομιδή τα 361,9 χλμ. κάνοντας μάλιστα το… 7peat, ούσα και 6η στη γενική κατάταξη των Elite υπερμαραθωνοδρόμων. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Βασιλική Μπούγα με 282 χλμ. και 9η θέση στη γενική κατάταξη του 100h Elite Ultra Run.

Στις ομάδες όπου είχαμε πολύ μεγάλη αναμέτρηση για άλλη μία χρονιά μεταξύ της Γερμανικής Σχολής και του 7ου Δημοτικού Αγίας Παρασκευής με το Ειδικό Σχολείο Πεντέλης. Την πρώτη θέση κατέλαβε τελικά το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής συνεργαζόμενο με το Ειδικό Σχολείο Πεντέλης, αφήνοντας στη 2η θέση την περσινή νικήτρια Γερμανική Σχολή Αθηνών και στην 3η την Εθνική Ασφαλιστική, που ήταν και η πρώτη ομάδα από τις εταιρείες.

inSports

Θρήνος στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Κέβιν Κάμπελ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών άφησε ο πρώην ποδοσφαιριστής των Άρσεναλ και Έβερτον, Κέβιν Κάμπελ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024