Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Να κατακτήσουμε το Conference League και να γράψουμε ιστορία» (vid)

«Να κατακτήσουμε το Conference League και να γράψουμε ιστορία» (vid)

Οι Φορτούνης, Τζολάκης, Ιμπόρα και Ποντένσε μίλησαν στο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube και έδωσαν τον σύνθημα ενόψει του τελικού.

Αντίστροφα για τον τελικό του Europa Conference League μετρούν πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του να προετοιμάζονται για το ιστορικό παιχνίδι με την Φιορεντίνα (29/5, 22:00), που θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σήμερα, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η media day του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να μιλούν για το σπουδαίο παιχνίδι με την ιταλική ομάδα.

Οι Κώστας Φορτούνης, Κωνταντίνος Τζολάκης, Βιθέντε Ιμπόρα και Ντάνιελ Ποντένσε μίλησαν στο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube και έδωσαν τον σύνθημα ενόψει του τελικού.

Τζολάκης: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, ανυπομονούμε για αυτόν τον τελικό, τον περιμένουμε πώς και πώς. Είναι ο πρώτος τελικός της ομάδας αλλά και δικός μου. Μετράμε αντίστροφα για να έρθει η μέρα του αγώνα. Θεωρώ αυτό που μας έφτασε εδώ, πρέπει να διατηρηθεί. Καθημερινή προπόνηση, ρουτίνα και τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε στο γήπεδο».

Ιμπόρα: «Βλέπω καλά την ομάδα, δουλεύουμε συνεχώς και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, είμαστε πανέτοιμοι, ανυπομονούμε για το ματς, έχουμε πολλή όρεξη για εκείνη τη στιγμή. Έχουμε μέρες για να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε πράγματα αλλά βλέπω την ομάδα καλά και έτοιμη. Βλέπω αρκετό ποδόσφαιρο και έτσι έχω δει τα δύο τελευταία παιχνίδια της Φιορεντίνα με την Μπριζ, είναι μία ομάδα ολοκληρωμένη, δυνατή, δουλεμένη, στην άμυνα είναι δύσκολο να τη κερδίσεις και στην επίθεση να τη σταματήσεις, όπως όλες οι ιταλικές ομάδες με πολλή ποιότητα. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να το πάρουμε και να γράψουμε ιστορία».

Ποντένσε: «Μετά το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος, είπα ότι είχαμε ένα όνειρο και τώρα ήρθε να το πραγματοποιήσουμε. Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση και θα φροντίσουμε για όλα»

Δείτε το βίντεο:

inSports

«Τρέλα» στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό: Οι ευρωκούπες έκαναν τον γύρο του νησιού (pics+vids)

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού έβγαλαν φωτογραφίες και βίντεο με τις κούπες του Conference και Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024