Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Υπόσχομαι ότι θα φέρουμε το 7ο αστέρι στο ΟΑΚΑ» – Τι είπε για το επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρ

Αταμάν: «Υπόσχομαι ότι θα φέρουμε το 7ο αστέρι στο ΟΑΚΑ» – Τι είπε για το επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρ

Ο Εργκίν Αταμάν έδωσε την υπόσχεση του στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ την ίδια ώρα απάντησε και στο επεισόδιο που έγινε στο ξενοδοχείο που έμεινε η αποστολή των πράσινων με οπαδούς της Φενέρ.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε για το επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε στο ξενοδοχείο που μένει ο Παναθηναϊκός ότι θεωρεί πως αυτοί οι άνθρωποι δεν χαρακτηρίζουν την τουρκική ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τους «μικρούς», ενώ υποσχέθηκε στον κόσμο της ομάδας του τριφυλλιού ότι θα φέρει το 7ο τρόπαιο στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μεγάλη πρόκληση ότι υποσχεθήκαμε το F4. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις πιο πετυχημένες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι περήφανος που βρισκόμαστε εδώ. Εύχομαι όλοι οι φίλοι του ΠΑΟ να απολαύσουμε το F4. Τι να υποσχεθώ τώρα; Ξέρω πως όλοι περιμένουν το 7ο αστέρι. Τους υπόσχομαι πως θα το έχουμε στο ΟΑΚΑ».

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε: «Αυτή δεν είναι μια διοργάνωση εθνικών ομάδων. Είμαι Τούρκος προπονητής και εκπροσωπώ τη χώρα μου, όπως και την ελληνική ομάδα που βρίσκομαι. Απέναντι βρίσκεται ένας Λιθουανός προπονητής. Δεν είναι αυτά τα σημαντικά. Το σημαντικό είναι πως θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα, τη Φενέρμπαχτσε. Σέβομαι την ομάδα και τον κόσμο της Φενέρμπαχτσε. Δεν έχω πολλά συναισθήματα, είμαι έμπειρος στο Final Four, έχω πάρει δυο φορές το Κύπελλο. Θα προσπαθήσω να το πάρω ξανά. Σέβομαι τους συναδέλφους μου που παλεύουν για το ίδιο».

Για το επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε: «Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, ξεκινώντας από τα στελέχη της Euroleague μέχρι την αστυνομία. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα για το μικρό επεισόδιο που έγινε με τους λίγους φίλους της Φενέρ. Δεν εκπροσωπούν αυτοί τον κόσμο της Φενέρ. Εγώ τον σέβομαι τον κόσμο της Φενέρ. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για μπάσκετ».

inSports

Ώρα τίτλου: Ολυμπιακός και ΑΕΚ μάχονται για το πρωτάθλημα

Στις 19:30 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στον πέμπτο τελικό, που θα κρίνει τον τίτλο στη φετινή Handball Premier.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024