Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπολόνια – Γιουβέντους 3-3: Οι Μπιανκονέρι γύρισαν από το 3-0 μέσα σε οκτώ λεπτά (vids)

Μπολόνια – Γιουβέντους 3-3: Οι Μπιανκονέρι γύρισαν από το 3-0 μέσα σε οκτώ λεπτά (vids)

Η Μπολόνια προηγήθηκε 3-0 αλλά η «Γηραιά Κυρία» ισοφάρισε στο τελευταίο τέταρτο του ματς.

Απίθανη ματσάρα ανάμεσα σε Μπολόνια και Γιουβέντους που αμφότερες είχαν από ένα ημίχρονο, αλλά στο τέλος έμειναν στο 3-3 και «συγκατοικούν» στην τρίτη θέση της Serie A.

Με 3-0 προηγήθηκε η ομάδα του Τιάγκο Μότα, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της Γιουβέντους, όπως όλα δείχνουν.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Σέζνι έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ μετά από σουτ του Φρόιλερ και από το κόρνερ η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Γιουβέντους και ο Καλαφιόρι με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 1-0.

H Μπολόνια ήταν καταιγιστική σε αυτό το διάστημα και στο 11ο λεπτό ο Εντόι εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Κάστρο με κεφαλιά έγραψε το 2-0 ενώ στο 13’ ο Σέζνι είπε όχι σε σουτ του Εντόι και στην επαναφορά ο Όντγκααρντ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 35ο λεπτό η άμυνα της Μπολόνια έδιωξε μετά από κεφαλιά του Μπρέμερ και στο 47’ ο Σκορούπσκι απέκρουσε το σουτ του Ραμπιό ενώ στο 53’ ο Κάστρο έκλεψε από τον Ντανίλο και ο Καλαφιόρι πλάσαρε πανέμορφα τον Σέζνι για το 3-0!

Στο 76ο λεπτό ο Λουκουμί έκανε τραγικό λάθος και ο Κιέζα του έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε για το 3-1. Μάλιστα στο 83ο λεπτό ο Αρκάντιους Μίλικ με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε και το 3-2 και με τη σέντρα η Γιουβέντους έκλεψε και ο Γιλντίζ με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-3!

Στο 88ο λεπτό ο Κιέζα άλλαξε όμορφα με τον Γιλντίζ αλλά στο τέλος ο Αεμπίσερ τον πρόλαβε σωτήρια.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος, Καλαφιόρι (76’ Μποϊκέμα), Κρίστιανσεν, Καλαφιόρι, Φρόιλερ (76’ Ελ Αζουζί), Αεμπίσερ, Ουρμπάνσκι (70’ Φαμπιάν), Εντόι, Όντγκααρντ (70’ Ορζολίνι), Κάστρο (63’ Σαλεμάκερς)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Γκάτι (57’ Γιλντίζ), Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάζο, Ίλινγκ, Μιρέτι (46΄Αλκαράς), Ραμπιό (71’ Φατζιόλι), Λοκατέλι, Βλάχοβιτς (64’ Μίλικ), Κιέζα

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024