Τρίτη 25 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Άρχισε το έργο ύδρευσης στο Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Άρχισε το έργο ύδρευσης στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Γ. Λέντζας, δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: «Ιστορική ημέρα για τον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης»

Το έργο της υδροδότηση της Δ.Ε. Βουπρασίας από το διυλιστήριο φράγματος Πηνειού, προϋπολογισμού περίπου 9 εκατ. ευρώ, ξεκίνησε. Το έργο, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027».

Η έναρξη των εργασιών έγινε στο Μπόρσι παρουσία μεταξύ άλλων του Δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης χαρακτήρισε την ημέρα ιστορική για τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, καθώς θα εξασφαλιστεί ποιότητα και ποσότητα νερού για όλον τον πρώην Δήμο Βουπρασίας. Το έργο που περιλαμβάνει 16 χιλιόμετρα αγωγό συν άλλα 16 χιλιόμετρα διασυνδετήριους αγωγούς, έτσι ώστε εννέα τοπικές κοινότητες να έχουν τα οφέλη του καθαρού πόσιμου νερού.

«Κάνουμε βήματα μπροστά»

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η ύδρευση της Βουπρασίας από το φράγμα του Πηνειού είναι ένα έργο το οποίο νομίζω, αν μη τι άλλο, καταδεικνύει την εστίασή μας σε αυτό που λέμε καθημερινότητα του συμπολίτη μας και ποιότητα ζωής. Κάνουμε βήματα μπροστά για τους συμπολίτες μας οι οποίοι μέχρι και αυτή την στιγμή που μιλάμε αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στην καθημερινή τους ζωή και αυτό το πρόβλημα σε 18 περίπου μήνες από σήμερα θα πάψει να υπάρχει.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σαν Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που μέσω του Περιφερειακού μας Προγράμματος του ΕΣΠΑ χρηματοδοτούμε αυτό το έργο, αλλά και φυσικά μέσω του Δήμου με τον οποίο συνεργαστήκαμε άρτια.

Για αυτούς τους λόγους είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε χρήσιμοι για τους συμπολίτες μας. Κάθε ημέρα γίνονται προσπάθειες από όλους και δεν έχει να κάνει με την πατρότητα των έργων ή με το ποιος είναι αυτός ο οποίος είναι ο επιταχυντής, ή αυτός που ξεκινάει μια προσπάθεια. Είμαστε εδώ για να χειροκροτούμε κάθε τι που γίνεται, για να διεκδικούμε ακόμα περισσότερα, γιατί σίγουρα οι ελλείψεις είναι πολλές».

Sports in

O Nasdaq έκανε retweet τον Ολυμπιακό: «Ταξιδεύει υπερήφανα την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο» (vid)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα συγχαρητήρια του Nasdaq και η αντίδραση στο Χ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024