Αδιανόητες είναι οι εικόνες που έρχονται από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών όπου κείτεται εδώ και τέσσερα χρόνια ο μεγάλος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστας Βουτσάς.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, άγνωστοι έσπασαν τον τάφο του Βουτσά προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο μνήμα.
«Είμαι σοκαρισμένη, θα ζητήσω εξηγήσεις» – Η αντίδραση της Εύης Καραγιάννη
Η πρώην σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, κ. Εύη Καραγιάννη, δήλωσε σοκαρισμένη με όσα συνέβησαν.
«Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε, αν το γνωρίζουν. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο των Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχε καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του, όπου μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί» είπε αρχικά η Εύη Καραγιάννη μιλώντας στον Alpha.
Και συνέχισε: «Το τρομερό είναι ότι εχθές το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη».
«Ήταν ιεροσυλία αυτό που έγινε, είναι δυνατόν να σπας τον τάφο ενός ανθρώπου, όποιος κι αν είναι αυτός» συμπλήρωσε.
Τι συνέβη πραγματικά
Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να έγινε εκταφή στον διπλανό τάφο με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στον τάφο του αείμνηστου ηθοποιού από τους ανθρώπους που έκαναν τις εργασίες, πιθανόν λόγω απροσεξίας.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής