
Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 3-1 : Πρωταθλήτρια Αγγλίας η «αρμάδα» του Γκουαρντιόλα
Η Μάντσεστερ Σίτι το πήρε και αυτό! Οι «πολίτες» νίκησαν την Γουέστ Χαμ και κατέκτησαν την Premier League. Η Άρσεναλ αν και επιβλήθηκε με 2-1 της Έβερτον έμεινε 2η και πικραμένη για μία ακόμη σεζόν.
Η Μάντσεστερ Σίτι το έκανε ξανά. Επικράτησε της Γουέστ Χαμ, δεν την ενδιέφερε τι έκανε η Άρσεναλ την ίδια ώρα, δεν νικήθηκε από κανένα άγχος και κατέκτησε την Premier League, ούσα η πρώτη ομάδα που παίρνει τέσσερα, σερί πρωταθλήματα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκαν στο «Έτιχαντ», με τη λογική να «διαλύσουν» τα «σφυριά». Ο Φιλ Φόντεν άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με απίθανο σουτ, για να έρθει ο ίδιος παίκτης και να «γράψει» το 2-0 στο 18’.
Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες όμως βρήκε απάντηση από το… πουθενά. Μείωσε με τον Κούντους με ένα τρομερό ανάποδο ψαλίδι και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης.
Ακόμη και υπό αυτή τη συνθήκη όμως, η Μάντσεστερ Σίτι δεν πτοήθηκε. Βρήκε τρίτο γκολ με τον Ρόδρι στο 60’ και κάπως έτσι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα και η ομάδα του «γράφουν» ιστορία.
Όσον αφορά την Άρσεναλ, τερμάτισε για ακόμη μία φορά δεύτερη και πικραμένη, καθώς παρά το γεγονός πως νίκησε με 2-1 την Έβερτον, η νίκη αυτή δεν ήταν αρκετή για τους Λονδρέζους.
Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν ο Γκέιγ για τα «ζαχαρωτά» και οι Τομιγιάσου, Χάβερτζ για τους «κανονιέρηδες».
- «Πού μπορείτε να σκοτώσετε τον Τραμπ» – Βίντεο του ιρανικού Fars δείχνει ευάλωτα σημεία της αυτοκινητοπομπής του
- Μετά την τραυματική ελληνική κρίση, εξακολουθούν οι οίκοι αξιολόγησης να επηρεάζουν τις αγορές;
- «Δεν μου έχουν ξαναφερθεί έτσι – πρόκειται για απαρτχάιντ!» – Τι αναφέρει ο Ρο Κάνα που εγκλωβίστηκε από ισραηλινούς εποίκους
- Θέλει να γνωρίσει τον κόσμο: Η Αντζελίνα Τζολί είναι έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της
- Μάτι: Στάσεις λεωφορείων στον ήλιο, στη βροχή, στη λήθη
- Gen Z εναντίον AI: Γιατί οι νέοι δεν πείθονται από την «επανάσταση» της τεχνητής νοημοσύνης







