Ο Γιούργκεν Κλοπ, λίγες ώρες πριν το τελευταίο του παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, μίλησε για το μέλλον του και επισήμανε πως θα απέχει πολύ τους πάγκους, ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα προπονήσει ποτέ ξανά άλλη ομάδα της Premier League.
«Σίγουρα, δεν θα επιστρέψω σύντομα. Μπορεί να είναι και το τέλος. Το διάστημα μου στην Αγγλία έχει ολοκληρωθεί, δεν πρόκειται να προπονήσω άλλη ομάδα της Premier League», δήλωσε ο Κλοπ λίγες ώρες πριν από το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ.
Μετά από 9 χρόνια φεύγει από την ομάδα που αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι και ο Ολλανδός Άρνε Σλοτ πρόκειται να τον διαδεχθεί.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε εκτός έδρας την Χετάφε με 2-0 και αύξησε τη διαφορά (+11) από τη δεύτερη Ρεάλ. Πλέον, απέχει δυο νίκες από τη κατάκτηση του πρωταθλήματος
Σε θρίλερ για... γερά νεύρα εξελίσσεται η μάχη της παραμονής στην Premier League, μετά τις νίκες της Γουέστ Χαμ και της Τότεναμ. - «Καθαρίζει» το Champions League η Λίβερπουλ.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον. Παρακολουθήστε live στις 19:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον για τα ημιτελικά του FA Cup.
Το κατάμεστο Αλεξάνδρειο αποθέωσε την οικογένεια Αντετοκούνμπο, αλλά και τον Σιάο. Κεντρικό πρόσωπο ο Γιάννης ο οποίος δήλωσε ότι δεν περίμενε τέτοια υποδοχή. Αποθέωση και για τον Νίκο Γκάλη.