Κυριακή 02 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας ενόψει Final Four: «Να σταθούμε πιο τυχεροί από τα δύο προηγούμενα» (vid)

Μπαρτζώκας ενόψει Final Four: «Να σταθούμε πιο τυχεροί από τα δύο προηγούμενα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για το επικείμενο Final Four.

Ο Ολυμπιακός έκανε το… καθήκον του κόντρα στην ΑΕΚ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της Basket League, λίγες μέρες πριν το Final Four της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι, ενώ στάθηκε και στα ματς του Βερολίνου, τονίζοντας πως ελπίζει οι Ερυθρόλευκοι να είναι πιο τυχεροί.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη και με βάση τη φυσική κατάσταση που είχαν. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο δεκάλεπτο που χαλαρώσαμε και η ΑΕΚ έβαλε 29 πόντους, 12 στον αιφνιδιασμό, είμαι ευχαριστημένος. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, έχουμε συγκέντρωση, το πρόβλημά μας στο πρωτάθλημα είναι περισσότερο στο ΣΕΦ. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ποιότητα, η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες. Σήμερα ήμασταν σοβαροί. Τώρα έχουμε τέσσερις προπονήσεις μέχρι να φύγουμε για το Βερολίνο. Ανυπομονούμε, είμαστε ευλογημένοι, παίζουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας για τρίτο σερί Final 4. Ελπίζουμε να είμαστε πιο τυχεροί από τις προηγούμενες δύο που χάσαμε με buzzer beater».

Ζούρος: «Από σήμερα είμαι ελεύθερος – Εύχομαι η ΑΕΚ να ξεκινήσει με καλύτερες συνθήκες τη νέα σεζόν»

Από την πλευρά του ο Ηλίας Ζούρος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανέφερε: «Το συμβόλαιό μου τελειώνει. Ο καθένας μπορεί να κρίνει τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα και σοβαρότητα κάθε ανθρώπου. Από εκεί κρίνεσαι και προχωράς. Από σήμερα είμαι ελεύθερος. Στα 38 χρόνια που είμαι στο χώρο πιστεύω πως όπου έχω δουλέψει προσπαθώ να δίνω κάτι και να αφήνω το στίγμα μου.

Αν απαριθμήσουμε τα προβλήματα που είχαμε, θα μιλάμε πολλές ώρες για το ποιοι παίκτες ήταν διαθέσιμοι. Είχαμε προβλήματα σε θέσεις, σε απουσίες, στους αυτοματισμούς. Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχει πολύ καλό προπονητή και πολύ καλές συνήθειες. Εμείς αντέξαμε για ένα διάστημα, εμείς δεν μπορούσαμε να έχουμε αυτοματισμούς. Εύχομαι η ΑΕΚ να ξεκινήσει με καλύτερες συνθήκες τη νέα σεζόν. Όταν παίζεις χωρίς κόσμο δεν μπορείς να έχεις το ίδιο πάθος. Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια, είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4 και μακάρι να τις δούμε στον τελικό».

Sports in

Δύο «μύθοι»: Η συγκλονιστική φωτογραφία Κροος και Ρόις μετά τον τελικό (pic)

Μάρκο Ρόις και Τόνι Κροος χάρισαν μια από τις φωτογραφίες της σεζόν στον τελικό του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 02 Ιουνίου 2024