Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Με Ναν και Μπαλτσερόφσκι στο Game 2 κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Με Ναν και Μπαλτσερόφσκι στο Game 2 κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, με τους Ναν και Μπαλτσερόφσκι να είναι διαθέσιμοι – Εκτός έμειναν οι Σλούκας και Χουάντσο.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (17/5) ο Παναθηναϊκός AKTOR, εκεί όπου το βράδυ του Σαββάτου (18/5, 20:00) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στο μεταξύ τους Game 2 για τα play-offs της Stoiximan Basket League.

Οι «πράσινοι» έγραψαν εχθές (16/5) το 1-0 στη σειρά και έχουν τη… σκούπα ανά χείρας, προκειμένου στην συνέχεια να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο Final Four της Euroleague και στον ημιτελικό με τη Φενερμπαχτσέ, στο Βερολίνο.

Ναν και Μπαλτσερόφκι τέθηκαν στη διάθεση του Αταμάν και ταξίδεψαν με την υπόλοιπη ομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή του τριφυλλιού οι οποίοι, συμπεριλήφθηκε τόσο ο Κέντρικ Ναν που ξεπέρασε το ελαφρύ διάστημα που είχε υποστεί στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη, όσο και ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφκι, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του Game 1 με τον Δικέφαλο του Βορρά και μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Από την άλλη, στην Αθήνα έμειναν οι Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερναγκόμεθ, οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, και θα κάνουν αγώνα δρόμου έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για το Final Four το επόμενο Σαββατοκύριακο (24-26/5).

Εuroleague: Οι δέκα καλύτερες φάσεις της σεζόν με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Η σεζόν της Euroleague φτάνει στο τέλος της, αφού πλέον απομένει το Final Four για να μάθουμε ποια ομάδα θα ανέβει στην κορυφή της Ευρώπως.

Προς το παρόν, η διοργάνωση μας… ζεσταίνει, δίνοντας στη δημοσιότητα τις δέκα καλύτερες φάσεις της χρόνιας, από τις οποίες δεν λείπουν φυσικά ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, στο 10 βρίσκεται ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με την τάπα του στον Χασιέλ Ριβέρο, στο 8 ο Μάριους Γκριγκόνις με τον τρίποντο νίκης επί της Μονακό, στο 5 ο Μόουζες Ράιτ με το μπλοκ του πάνω στον Γιαν Βέσελι και στο 4 ο Ματίας Λεσόρ με το εντυπωσιακό κάρφωμα στο ματς με τη Ρεάλ.

Η κορυφή πάντως ανήκει στη «βασίλισσα» με την τρομερή κυκλοφορία μπάλας που κατέληξε στην πάσα του Σέρχι Ροντρίγκεθ και το κάρφωμα του Βενσάν Πουαριέ.

inSports

Δεν πάει στο Προολυμπιακό ο Παπαπέτρου – «Η απόφαση είναι καθαρά προσωπική» (pic)

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μείνει εκτός του Προολυμπιακού τουρνουά με την Εθνική, εξήγησε με ανάρτησή του ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024