Τετάρτη 29 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μέλλον του Κασεμίρο

Εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μέλλον του Κασεμίρο

Ο Κασεμίρο φεύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προορισμό την Αλ Χιλάλ, καθώς οι Άγγλοι έφτασαν σε συμφωνία με τους Αραβες.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει ν’ αλλάξει εντελώς τη φυσιογνωμία στο χώρο της μεσαίας γραμμής και γι’ αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Κασεμίρο στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος είχε κάνει καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, όταν μεταγράφηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να εφαρμόσουν διαφορετική τακτική, στην οποία δεν έχει θέση ο Κασεμίρο, ο οποίος είναι έντονα ενοχλημένος στην Αγγλία και θέλει ν’ αλλάξει ομάδα, μολονότι έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο.

Ψάχνει ήδη αντικαταστάτη

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήδη ο Κασεμίρο έχει δώσει τα χέρια με την Αλ Χιλάλ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και η Γιουνάιτεντ ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Telegraph» ο 32χρονος Βραζιλάνος έχει ήδη συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ριάντ, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα δέκα εκατ. ευρώ.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου και τα συγχαρητήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ (pics)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πόλο, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τις ΠΑΕ και ΚΑΕ να δίνουν τα συγχαρητήριά τους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 29 Μαϊου 2024