Ανησυχία στη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει Final Four: Τραυματίστηκε ο Ρούντι (vid)
O Ρούντι Φερνάντεθ αποχώρησε από τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας χτυπήσει στο χέρι.
Νέο πρόβλημα προέκυψε στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ρούντι Φερνάντεθ να χτυπά στο χέρι του και να… αγχώνει τον Τσους Ματέο και τους συνεργάτες ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Final Four της Euroleague σε εννέα μέρες.
Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον τραυματισμό του Ρούντι Φερνάντεθ.
Ο Ισπανός γκαρντ/φόργουορντ στην προσπάθειά του να κλέψει την μπάλα από τον Έι Τζέι Σλότερ χτύπησε στον καρπό του δεξιού του χεριού, έχοντας προλάβει να παίξει μόλις 3’54» στην αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια για τα πλέι οφ της ACB.
Αμέσως αποχώρησε και μετέβη στα αποδυτήρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψε στον πάγκο, χωρίς όμως να πατήσει ξανά παρκέ, αφού ακόμα υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του.
Δείτε την στιγμή που χτύπησε ο Ρούντι Φερνάντεθ στο ματς με την Γκραν Κανάρια:
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442