Τρίτη 04 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Από τις βροχές στα 32άρια - Τι λέει ο Θοδωρής Κολυδάς για τα σκαμπανεβάσματα του καιρού

Καιρός: Από τις βροχές στα 32άρια – Τι λέει ο Θοδωρής Κολυδάς για τα σκαμπανεβάσματα του καιρού

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, την επόμενη εβδομάδα θα χρειαστούμε τα καλοκαιρινά μας καθώς η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά

Ο καιρός παραμένει άστατος με πολλά σκαμπανεβάσματα τις τελευταίες ημέρες, με φθινοπωρινές βροχές και θερμοκρασίες που θυμίζουν κατακαλόκαιρο.

Όπως λέει ο Θοδωρής Κολυδάς, ήρθαν τα πάνω κάτω, αντί να έχουμε 24-25 βαθμούς – που είναι το φυσιολογικό για την εποχή – είχαμε 19 βαθμούς το ανώτερο.

Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζεστή με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 32 βαθμούς

Ωστόσο, τα νέα είναι καλά για τις επόμενες ημέρες αφού ο υδράργυρος θα ανέβει και πάλι, αν και αύριο θα έχουμε βροχές στη Δυτική Ελλάδα, και καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο.

Η ουσιαστική βελτίωση του καιρού έρχεται αύριο Κυριακή για τις περισσότερες περιοχές, με μία μικρή αστάθεια για τη Δευτέρα και την Τρίτη. Ημέρα – ορόσημο για την άνοδο της θερμοκρασίας και την περαιτέρω σταθεροποίηση του καιρού είναι η Τετάρτη.

Όπως επιβεβαίωσε ο Θοδωρής Κολυδάς, θα χρειαστούμε τα καλοκαιρινά μας την επόμενη εβδομάδα με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει πολύ αισθητά. Μάλιστα, ο υδράργυρος θα αγγίξει και τους 32 βαθμούς σε πολλές περιοχές, ακόμα και στην Αττική.

Σύμφωνα και με το προγνωστικό μοντέλο καιρού Windy από την Τετάρτη 15 Μαΐου θα υπάρξει σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει πάνω από τους 30 σε αρκετές περιοχές.

Ο καιρός την Κυριακή

Ο καιρός προβλέπεται βελτιωμένος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπότε, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί. Στο Ιόνιο, τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 23 με 25 και τοπικά τους 26 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Sports in

Καλύτερο γκολ της σεζόν στο Champions League η… οβίδα του Βαλβέρδε κόντρα στη Σίτι (vid)

Η UEFA ανέδειξε το γκολ του Φεντερίκο Βαλβέρδε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ως το κορυφαίο της σεζόν στο Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 04 Ιουνίου 2024