Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Λούλης: «Είμαι ο μόνος άντρας που κατάφερε να φάει γυναίκα του Παπακαλιάτη»

Χρήστος Λούλης: «Είμαι ο μόνος άντρας που κατάφερε να φάει γυναίκα του Παπακαλιάτη»

Προσκεκλημένος της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς του Mega «Famagusta», Χρήστος Λούλης.

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για την αγαπημένη ομάδα του, τη συμμετοχή του στο Famagusta και στον β’ κύκλο του Maestro.

«Νομίζω πως είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στην ελληνική τηλεόραση που έχω κλέψει τη γυναίκα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός μιλώντας για τη συμμετοχή του και στον β’ κύκλο του Maestro, στον οποίο έχει μονάχα μία σκηνή, όπως αποκάλυψε.

«Νομίζω πως αυτή η σκηνή είναι για να δείξει πως η Στεφανία Γουλιώτη παρά το ότι έχει παιδί και είναι με τον Ορέστη (Χριστόφορο Παπακαλιάτη) θέλει με λύσσα να ξαναμπεί στη δουλειά» επισήμανε.

«Τα γυρίσματα του Famagusta θα συνεχιστούν και μετά το καλοκαίρι»

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε φυσικά και για τη συμμετοχή του στη σειρά «Famagusta» και την αγάπη που έχει λάβει από το τηλεοπτικό κοινό.

«Δεν έχω ιδέα το τι ακουμπάει τον κόσμο κάθε φορά. Νομίζω το πιο τίμιο σημείο της ιστορίας είναι πως έχει να κάνει με μια μητέρα και ένα παιδί, ένα μωρό που της το παίρνουν από τα χέρια, όχι με κακή πρόθεση, αλλά επειδή πιστεύουν ότι εκείνη πέθανε. Δεν ξέρω ποια μητέρα μπορεί να δεχθεί ότι έχασε το παιδί της, εάν δεν το δει π.χ σκοτωμένο, αλλά ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω ποια γυναίκα το δέχεται… αυτό που σκέφτομαι είναι πως εγώ που θα μάθω τώρα πως είμαι υιοθετημένος —κάτι που έχει συμβεί σε πολλούς— δεν ξέρω κατά πόσο τα χρόνια που πέρασαν μπορούν να αναπληρωθούν».

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Και συνέχισε: «Ο χρόνος δεν μπορεί να αναπληρωθεί, γιατί ο λόγος που αγαπάς τον θετό σου γονιό και ο λόγος που σ’ αγαπάει και αυτός δεν είναι επειδή μια στιγμή αποφάσισε αυτός να σε έχει, είναι επειδή πέρασαν χρόνια, ξέρει τα σκοτάδια σου, τα στραβά σου, τα καλά σου… όταν βλέπεις τη βιολογική σου μητέρα προσπαθείς να δεις κάτι στο βλέμμα της που να θυμίζει εσένα, το ίδιο κι εκείνη φαντάζομαι».

Ερωτώμενος για τα γυρίσματα είπε πως δεν έχουν τελειώσει και θα συνεχιστούν και μετά το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024