Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο στόχαστρο του Κασσελάκη ο Γεωργιάδης και τα δήθεν χειρόγραφα του Ιησού - Ζητάει την αποπομπή του υπουργού

Στο στόχαστρο του Κασσελάκη ο Γεωργιάδης και τα δήθεν χειρόγραφα του Ιησού – Ζητάει την αποπομπή του υπουργού

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο Χ, επικαλείται βίντεο από το τηλεοπτικό κανάλι ΤηλεΑστυ στο οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης πωλούσε αντί 20 ευρώ βιβλίο που περιείχε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού.

Πολιτικό θέμα άνοιξε με αφορμή βίντεο στο οποίο ο νυν υπουργός Υγείας, κατά το παρελθόν, πωλούσε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ζητεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη για λόγους «μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης».

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο Χ, επικαλούμενος βίντεο από το τηλεοπτικό κανάλι ΤηλεΑστυ στο οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης πωλούσε αντί 20 ευρώ, βιβλίο που περιείχε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού δεν τρέφει αυταπάτες…

«Ο πρωθυπουργός θεωρεί πράξη ‘’μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης’’ το να πουλάς δήθεν χειρόγραφα του Ιησού. Άρα η αποπομπή του -πολιτικού απατεώνα κατά τον ίδιο τον πρωθυπουργό- υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη», αναφέρει αρχικά.

«Θα τον αποπέμψει; Φυσικά όχι»

Στη συνέχεια ρωτά και απαντά μόνους μόνος του: «Θα τον αποπέμψει; Φυσικά όχι» και αναφέρει περιπτώσεις που στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και αξιωματούχοι δεν αποπέμφθηκαν.

Στο προοδευτικό κέντρο απευθύνεται ο Στέφανος Κασσελάκης

«Η αλαζονεία του ‘’41%’’ είναι που κρατάει όλους αυτούς τους απίθανους στο κυβερνητικό άρμα» εκτιμά ο Στέφανος Κασσελάκης στρέφει τα πυρά του στον Άδωνι Γεωργιάδη που «τοποθετήθηκε στο υπουργείο υγείας με έναν στόχο: Τη διάλυση του ΕΣΥ προκειμένου το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως».

Στην ανάρτησή του, που συνοδεύεται από το επίμαχο βίντεο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «Ας δουν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου, που παγιδεύτηκαν ψηφίζοντας ΝΔ, ποιος διαχειρίζεται την υγεία τους».

Sports in

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Οι εξελίξεις με τον Αργεντίνο μπακ ενόψει τελικού Conference με την Φιορεντίνα και τα αποθεωτικά σχόλια των παικτών του Ολυμπιακού για τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024