Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η επίθεση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη μέσω... Tik Tok και η μάχη για το «πατριωτικό ενδιαφέρον»

Η επίθεση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη μέσω… Tik Tok και η μάχη για το «πατριωτικό ενδιαφέρον»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να αναδείξει ότι δεν είναι... γκαντέμης - Η απάντηση Κασσελάκη μέσω Tik Tok και το «πατριωτικό ενδιαφέρον» με αφορμή την επίσκεψη στη μειονότητα

Φουντώνει η προεκλογική εκστρατεία μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με τη μάχη να μεταφέρεται έως και το πεδίο του Tik Tok, όπως αντίστοιχα και στις κινήσεις με «πατριωτικό ενδιαφέρον» με αφορμή την επίσκεψη Κασσελάκη στη Βόρεια Ήπειρο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έβαλε χθες στο πολιτικό… παιχνίδι τη Φάρλι για να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πίνατ. «Έλα, έλα να σε πω κομματόσκυλο να πάρω ψήφους» φωνάζει στη σκυλίτσα του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε βίντεο που ανήρτησε, «καρφώνοντας» το σχετικό βίντεο του πρωθυπουργού.

Όταν όμως η σκυλίτσα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πηγαίνει κοντά του και εκείνος την αγκαλιάζει, της λέει πως «όχι αγάπη μου, δεν το κάνω εγώ αυτό. Εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη να τα κάνουμε αυτά για να παίρνουμε ψήφους. Εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι αγάπη μου. Εγώ απλά σ’ αγαπώ. Σ’ αγαπούσα από την πρώτη στιγμή που σε είδα», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αντίστοιχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να αναδείξει ότι δεν είναι… γκαντέμης, με αφορμή τις δηλώσεις περί των προκρίσεων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final-4 της Euroleague.

«Γατάκια, εγώ γκαντέμης; Τώρα μπορείς να πας να ψάξεις το αρχείο σου και να δεις τη δήλωση την οποία είχα κάνει» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και στη συνέχεια έπαιξε η δήλωσή του.

Το «πατριωτικό ενδιαφέρον» και η επίσκεψη Κασσελάκη στην Αλβανία

Ένα ακόμη πύρινο μέτωπο μεταξύ των δύο κομμάτων είναι η αγωνία ανάδειξης του μεγαλύτερου… πατριωτικού ενδιαφέροντος, με αφορμή την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη σε χωριά της ελληνικής μειονότητας.

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση -και προσωπικά ο πρόεδρός της- ανεβάζοντας ψηλά στην ατζέντα και τα εθνικά θέματα, εμβολίζει το «πατριωτικό» προφίλ Μητσοτάκη, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για «πατριδοκαπηλεία».

Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι, η επίσκεψη στην Αλβανία του Στέφανου Κασσελάκη «αποτελεί έναν ισχυρό συμβολισμό συμπαράστασης στους Έλληνες μειονοτικούς, που ενώ αποτελούν στόχο της κυβέρνησης των Τιράνων με την καταπάτηση των δικαιωμάτων και των περιουσιών τους, είναι ακάλυπτοι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία δεν κατάφερε να βάλει φρένο στην απόλυτη ασυδοσία Ράμα».

Ο Παύλος Μαρινάκης από την πλευρά του κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τον Στέφανο Κασσελάκη ότι θυμάται τη Χειμάρρα προεκλογικά.

«Ο κ. Κασσελάκης που έχει δηλώσει ότι έβαλε η Νέα Δημοκρατία υποψήφιο τον Μπελέρη για να μαζέψει το ακροδεξιό ακροατήριο και μία σειρά από στελέχη του, κατηγορούν τον Φρέντυ Μπελέρη ως ακροδεξιό και όχι μόνο, και μάλιστα τις ημέρες μετά την ανακοίνωση αυτή η κριτική ήταν και πολύ έντονη, θυμάται τους κατοίκους της Χειμάρρας, τους Έλληνες της Χειμάρρας, θυμάται την ομογένεια. Και τη θυμάται προεκλογικά. Και αυτή είναι η απόλυτη αντίθεση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θυμήθηκε προεκλογικά με μία υποψηφιότητα Μπελέρη, με μία δεύτερη υποψηφιότητα του Πύρρου Δήμα τους Έλληνες της Χειμάρρας, τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Sports in

Ραζβάν Λουτσέσκου: Πήρε πολλά από όλους τους ποδοσφαιριστές

Οταν μια ομάδα έχει 20 (!) σκόρερ, σημαίνει πολλά για το πνεύμα και τη νοοτροπία της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024