Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο χορός του Φινλανδού τραγουδιστή με την Ισραηλινή Γκολάν και τα μηνύματα μίσους που δέχθηκε

Ο χορός του Φινλανδού τραγουδιστή με την Ισραηλινή Γκολάν και τα μηνύματα μίσους που δέχθηκε

«Δεν είναι πολιτική τοποθέτηση»

Με αφορμή τα γεγονότα στην Μέση Ανατολή, ένα ακόμη περιστατικό έρχεται να επισκιάσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Μετά τις αντιδράσεις και τα γιουχαρίσματα την στιγμή της ισραηλινής συμμετοχής και τις παλαιστινιακές σημαίες που ανέμισαν στο στάδιο του Μάλμε της Σουηδίας, ο Φιλανδός τραγουδιστής δέχθηκε απειλές επειδή χόρεψε με την Ισραηλινή Έντεν Γκολάν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, o τραγουδιστής της περσινής Eurovision που βιντεοσκοπήθηκε να χορεύει με την Έντεν Γκολάν, πήρε αποστάσεις από αυτήν μετά τις αντιδράσεις και απειλές που δέχτηκε.

Ο χορός που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Jere Mikael Pöyhönen – γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Käärijä, ο οποίος ήρθε δεύτερος ερμηνεύοντας για τη χώρα του στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023 – κινηματογραφήθηκε στο σύντομο κλιπ των δέκα δευτερολέπτων να χορεύει με την Γκολάν σε έναν διάδρομο.

Το κλιπ αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από διάφορες πηγές μεταξύ αυτών και η ισραηλινή δημόσια ραδιοτηλεόραση. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα μετά την κοινοποίηση του βίντεο, ο Käärijä πήρε στο Instagram αποστάσεις από το κλιπ, λέγοντας ότι αναρτήθηκε χωρίς την άδειά του.

Τόνισε επίσης ότι το εν λόγω βίντεο αποτελεί πολιτική τοποθέτηση στήριξης στο Ισράηλ εν μέσω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή. «Έτυχε να συναντήσω σήμερα την εκπρόσωπο του Ισραήλ στη Eurovision και γυρίστηκε ένα βίντεο με εμάς», έγραψε ο Käärijä σε ένα story στο Instagram.

«Στη συνέχεια αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς την άδειά μου. Παρά τα αιτήματά μου για την αφαίρεσή του, δεν έχει αφαιρεθεί. Θα ήθελα να διευκρινίσω και να τονίσω ότι το βίντεο δεν αποτελεί πολιτική δήλωση ή στήριξη οποιουδήποτε είδους».

Η ανάρτηση του Φινλανδού τραγουδιστή

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/Käärijä

Sports in

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Οι εξελίξεις με τον Αργεντίνο μπακ ενόψει τελικού Conference με την Φιορεντίνα και τα αποθεωτικά σχόλια των παικτών του Ολυμπιακού για τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024