Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2024: Ακυρώθηκε η συνέντευξη των εκπροσώπων των Big Five

Eurovision 2024: Ακυρώθηκε η συνέντευξη των εκπροσώπων των Big Five

Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στη φετινή Eurovision, με τη συνέντευξη Τύπου των Big Five να ακυρώνεται επειδή οι τραγουδιστές ήθελαν να επικεντρωθούν στις πρόβες τους.

Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στη φετινή Eurovision, με τη συνέντευξη Τύπου των Big Five να ακυρώνεται επειδή οι τραγουδιστές ήθελαν να επικεντρωθούν στις πρόβες τους ενόψει του αυριανού μεγάλου τελικού της Eurovision.

Οι καλλιτέχνες επρόκειτο να μιλήσουν στα μέσα ενημέρωσης το απόγευμα, κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ. Ένας από αυτούς ήταν ο Olly Alexander, ο 33χρονος που εκπροσωπεί το Ηνωμένο Βασίλειο με το τραγούδι «Dizzy».

«Σας ενημερώνουμε ότι η συνέντευξη Τύπου των Big Five και της Σουηδίας που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 18.30 (ώρα Σουηδίας) έχει ακυρωθεί επειδή όλοι οι καλλιτέχνες θέλουν να επικεντρωθούν στις πρόβες», αναφέρεται σε emailπου εστάλη από τους διοργανωτές της Eurovision.

Οι Big Five περιλαμβάνουν το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

To «ανεξήγητο περιστατικό» με τον Joost Klein

Λίγες ώρες νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η συμμετοχή της Ολλανδίας στη Eurovision με τον Joost Klein και το τραγούδι «Euro-Papa» βρίσκεται υπό έρευνα από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Σταθμών (EBU) εξαιτίας ενός ανεξήγητου περιστατικού και δεν θα κάνει ξανά πρόβες μέχρι νεωτέρας.

Ο Ολλανδός τραγουδιστής έχασε τη θέση του στην προτελευταία πρόβα στο Μάλμε της Σουηδίας την Παρασκευή, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί στην πέμπτη θέση, πριν την Edan Golan που εκπροσωπεί το Ισραήλ.

«Αυτή τη στιγμή ερευνούμε ένα περιστατικό που μας αναφέρθηκε και αφορούσε τον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν θα κάνει πρόβες μέχρι νεωτέρας. Δεν έχουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή και θα ενημερώσουμε εν ευθέτω χρόνω», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η EBU.

O 26χρονος τραγουδιστής πήρε μέρος στην παρέλαση της σημαίας στην αρχή της πρόβας και περπάτησε γύρω από τη σκηνή, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να φτάσει στη σκηνή για την ερμηνεία του περίπου 30 λεπτά αργότερα.

Δεν έχει καταστεί μέχρι στιγμής σαφές αν ο Joost Klein θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου ή αν κάποια άλλη συμμετοχή θα τον αντικαταστήσει.

Υπενθυμίζεται πως στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στη 12η θέση και η Silia Kapsis που εκπροσωπεί την Κύπρο στην 20ή.

Sports in

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Οι εξελίξεις με τον Αργεντίνο μπακ ενόψει τελικού Conference με την Φιορεντίνα και τα αποθεωτικά σχόλια των παικτών του Ολυμπιακού για τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024